Administratief medewerker sanitaire voorzieningen voor 28 uur per week

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke functie als administratief medewerker sanitaire voorzieningen voor 28 uur per week in Heerenveen? Lees dan snel verder en wie weet ga jij via ons aan het werk bij deze leuke opdrachtgever.

Voor de functie van administratief medewerker zijn wij op zoek naar iemand die graag 28 uur per week wil werken. Maar wat houdt je werk nou precies in? Dagelijks houd jij je bezig met de telefonische en schriftelijke aanvragen van klanten en potentiële klanten die vragen hebben over de inzet van sanitaire voorzieningen. De vraag van de klant is hierin belangrijk om actie mee te ondernemen, dus luisteren en doorvragen zijn van groot belang. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je dit zo goed en correct mogelijk doet. Communicatie is van groot belang om de klantvraag goed te kunnen beantwoorden. Verdere werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van de verzamelfacturen, het accorderen van de inkoopfacturen en het beheer van de routelijsten. Daarnaast zal je ook de klanten te woord staan, zowel telefonisch als via de mail. Al met al een leuke en veelzijdige administratieve functie.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever waar jij aan het werk gaat is gevestigd in Heerenveen, maar hebben meerdere vestigingen in het Noorden van Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in de verhuur van bouwmachines en gereedschappen en ook dus ook toiletverhuur.

Wat wij bieden

  • Pensioen opbouw na 26 gewerkte weken;
  • Een baan voor langere tijd.

Functie eisen

Voor deze functie als administratief medeweker is het van groot belang dat je communicatief sterk bent, zowel in woord en als geschrift. Verder heb jij de eigenschappen als resultaatgericht en stressbestendig. Daarnaast ben jij overtuigend en daadkrachtig en kan je als geen ander goed prioriteiten stellen.

  • MBO werk en denkniveau;
  • Marktconform salaris dat afhankelijk is van je ervaring en opleiding;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij de administratief medeweker die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Heb je vragen? Neem dan contact op met de MF vestiging in Drachten op 0512 542742 of via drachten@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via