Fulltime schadebehandelaar omgeving Drachten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 3200 en € 3400
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Surhuisterveen

Over de functie

Heb je ook wel eens tegen een paaltje aan gezeten met je auto of een voetbal door het raam geschoten? Voor bijna al deze schades zijn er verzekeringen waarvoor mensen een schadeclaim tegen kunnen indienen en op dat moment kom jij aan de orde als fulltime schadebehandelaar in de omgeving Drachten. Jij bent iemand met empathisch vermogen en bent besluitvaardig, waardoor jij de schadebehandelaar bent die wij zoeken!

Als schadebehandelaar neem jij de schadeclaims aan van de klanten. Jij beoordeelt de schade en de situatie en bepaalt wat de juiste stappen zijn. Gaat er wat uitgekeerd worden of niet? Daarom is het belangrijk dat jij besluitvaardig bent en deze boodschap met de juiste empathie over kan brengen. Het is namelijk niet altijd leuk nieuws. Jij hebt vooral telefonisch contact met klanten, maar het kan zijn dat het af en toe genoodzaakt is dat je ook een persoonlijke afspraak maakt. Het gaat om het opzetten van een nieuwe afdeling, daarom is het belangrijk dat jij al enige ervaring hebt in de verzekeringswereld.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Drachten en heeft al vele jaren ervaring in de verzekeringswereld. Zij zijn een betrokken en persoonlijk advieskantoor met een no-nonsense cultuur. Op de vestiging in de omgeving van Drachten werkt een team van 9 man en in totaal werken er 125 man op alle vestigingen door het hele land. Onze opdrachtgever is bezig met het opzetten van een afdeling waar het behandelen van schades centraal zal staan en hiervoor zoeken zij een ervaren collega.

Wat wij bieden

Tegenover deze leuke functie staat:

  • Een salaris tussen de €3200 en de €3400 bruto per maand;
  • De kans om een nieuwe afdeling op te zetten binnen een groeiend bedrijf;
  • Een baan voor langere tijd.

Functie eisen

Om een collega te worden in dit betrokken en groeiende bedrijf, heb jij:

  • Ervaring in de verzekeringswereld;
  • De benodigde WFT diploma's of je staat open om deze te behalen. 

Verder ben jij woonachtig in de omgeving van Drachten en ben jij fulltime beschikbaar.

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken in dit groeiende bedrijf? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Julia via 0512-542742. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via