Callcentermedewerker Bron- en Contactonderzoek vanuit huis

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 13
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Zwolle

Over de functie

Jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de bestrijding van het Coronavirus, gewoon vanuit je eigen huis. Voor de GGD zijn we op zoek naar medewerkers voor de functie callcentermedewerker Bron- en Contactonderzoek. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het bron- en contactonderzoek wordt afgenomen.

In de functie van medewerker bron- en contactonderzoek neem jij het telefonische bron- en contactonderzoek af. Voor je werk krijg je een laptop en een headset van de werkgever, zodat jij volledig vanuit huis kunt werken. Tijdens je werk voer jij een telefonisch contactonderzoek om de contacten van de positief geteste COVID-19 patiënten goed in kaart te kunnen brengen. Je neemt daarvoor een uitgebreide vragenlijst af, vraagt door en weet tot de kern te komen. Het is van cruciaal belang dat jij erachter komt met hoeveel mensen de patiënt persoonlijk in contact is geweest, wie dit zijn en wat de contactgegevens van deze personen zijn. Als medewerker bron- en contactonderzoek herhaal je dit proces bij de personen die in aanraking zijn geweest met deze persoon. Het is daarbij belangrijk dat jij goed kan inschatten of er mogelijke gevaren tot verdere uitbraak op de loer liggen.

Goed om te weten:
Veel mensen zullen waarschijnlijk overvallen worden door jouw telefoontje en dus is het belangrijk om daar goed op voorbereid te zijn. Daarom volg je voordat je begint als bron- en contactmedewerker een online training van een week. Een onderdeel van de training is een webinair over verschillende gesprekstechnieken. Als callcentermedewerker bron- en contactonderzoek spreek je verschillende mensen in verschillende situaties en daardoor kunnen de gesprekken soms uitdagend zijn. De trainingen zullen plaatsvinden in september en begin oktober. 

Tijdens je werk word je begeleid door een coach. Deze coach is jouw eerste aanspreekpunt als je vragen of onduidelijkheden hebt.

De belangrijkste taken voor jou als bron- en contactmedewerker zijn:

 • Positief besmette personen bellen om hen te identificeren en te adviseren;
 • Contacten van besmette personen te bellen en te adviseren;
 • Personen die niet bereikt worden een terugbelverzoek te versturen;
 • De verkregen informatie juist en correct registreren in de systemen.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een opdrachtgever die de klantenservice voor grote en bekende nationale en internationale bedrijven verzorgt. Jij komt als Callcentermedewerker Bron- en Contactonderzoek in het corona-onderzoeksteam van de GGD terecht.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

 • Bruto uurloon van € 13,00 (toeslagen op de zondag van 50% en op feestdagen 100%);
 • Een thuiswerkbaan voor 24-40 uur per week;
 • Een uitdagende baan die er toe doet;
 • Een betaalde training vanuit huis;
 • Je krijgt een Chromebook en headset te leen, zodat je volledig thuis kunt werken.

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de bestrijding van het Coronavirus en wil je vanuit huis aan de slag als Callcentermedewerker bron- en contactonderzoek GGD? Solliciteer dan direct! Heb je vragen? Bel gerust op 0592-318 333.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Als Callcentermedewerker bron- en contactonderzoek GGD ben je empathisch, daadkrachtig en communicatief sterk. 
 • Je hebt geduld en je kunt je inleven in de klant, zodat je een prettig gesprek kan voeren met verschillende mensen.
 • Je kunt voldoen aan de eisen voor de werkdagen en werktijden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en Microsoft Office pakketten.
 • Je bent in het bezit van een VOG 45 (Verklaring Omtrent Gedrag) of kunt deze aanvragen voordat je begint.

Werktijden en aantal uren:
De werktijden liggen tussen 8.00-20.00 uur, 7 dagen per week. Daarbij is de eis dat je:
- minimaal 24 en maximaal 32 uur werkt óf minimaal 32 en maximaal 40 uur werkt (minimaal 8 uur verschil tussen geprefereerde min & max uren);
- minimaal twee avonden per week beschikbaar bent tot 20.00 uur;
- zaterdag en zondag beschikbaar bent, waarvan je 1 dag werkt.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via