Intercedent MF Assen

 • Salarisindicatie Tussen € 2513 en € 3866
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Assen

Over de functie

Als allround intercedent bij MF Uitzendbureau in Assen ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van een perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Daarvoor werf je nieuwe kandidaten, begeleid je de werkende uitzendkrachten en onderhoud je contacten met de opdrachtgevers en prospects. Wil jij een baan waar geen dag hetzelfde is en je veel vrijheid en verantwoordelijk ervaart? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Voor onze vestiging van MF Uitzendbureau in Assen zijn we vanwege groei op zoek naar een nieuwe collega die het gezellige en gedreven team wil komen versterken. Je hebt veel doorzettingsvermogen, en beschikt over een flinke portie energie. Hierdoor weet je klanten en kandidaten blij te maken en behoud je ondanks de hectiek en dynamiek het overzicht in je werk. Elke collega bij MF zal beamen dat geen enkele dag hetzelfde is. Je haalt niet alleen energie uit het recruitment en het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten, maar je ziet ook uitdaging in het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Je bent een goede gesprekspartner en weet snel het vertrouwen te winnen bij de verschillende partijen. In de functie van allround intercedent zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten in de gehele provincie Drenthe. Je vertegenwoordigt MF en zorgt dat opdrachtgevers graag zaken met jou willend doen.
 • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bezoekt je klanten voor nadere kennismaking, evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken.
 • Werven van kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale uitzendbureaus van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Bij MF Uitzendbureau krijg je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijk. Eigen initiatief, pro-activiteit en de drive om jezelf verder te ontwikkelen zijn voor ons belangrijke onderwerpen. Ondanks dat we een groot regionaal uitzendbureau zijn, is onze cultuur te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij de platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je goed kunt samenwerken met collega’s, met veel plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

In deze functie zal jij je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In het team van Assen heerst collegiale, maar ook gedreven sfeer. Om samen met de collega’s de groei verder door te zetten willen we graag dat je fulltime bij ons komt werken. Omdat wij geloven in langdurige samenwerkingen bieden we jou eerst een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen. Verder bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij:

 • Salarisindicatie tussen € 2.513,- tot € 3.866,- op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Een coöperatieve prestatiebonus;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (inclusief vakantiegeld, ATV-uren en extra verlofuren);
 • Een goede pensioenregeling zonder werknemersbijdrage;
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, bowlen, pubquiz et cetera).

Functie eisen

Je bent net zo veelzijdig als de functie van Allround intercedent. Competenties zoals creatief, resultaatgericht, overtuigend, stressbestendig en een echte doorzetter passen perfect bij je. Hier voeg je aan toe:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Rijbewijs B

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren passen dan ook het beste bij ons. Laat het ons zien en solliciteer direct! Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen me onze Corporate recruiter Annet Fruitema. Annet is van mnd t/m don bereikbaar op tel 06 10050374.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via