Allround intercedent locatie Drachten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2158 en € 3684
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Als allround intercedent bij MF Uitzendbureau in Drachten ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van een perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Daarvoor werf je nieuwe kandidaten, begeleid je de werkende uitzendkrachten en onderhoud je contacten met de opdrachtgevers en prospects. Wil jij een baan waar geen dag hetzelfde is en je veel vrijheid en verantwoordelijk ervaart? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Voor onze vestiging van MF Uitzendbureau in Drachten zijn we vanwege groei op zoek naar een nieuwe collega die het gezellige en gedreven team wil komen versterken. Je hebt veel doorzettingsvermogen, en beschikt over een flinke portie energie. Hierdoor weet je klanten en kandidaten blij te maken en behoud je ondanks de hectiek en dynamiek het overzicht in je werk. Elke collega bij MF zal beamen dat geen enkele dag hetzelfde is. Je haalt niet alleen energie uit het recruitment en het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten, maar je ziet ook uitdaging in het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Je bent een goede gesprekspartner en weet snel het vertrouwen te winnen bij de verschillende partijen. In de functie van allround intercedent zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten in de gehele provincie Friesland. Je bent gedreven om resultaten te behalen dus zie jij een kans in de markt dan benut jij deze. Je vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen.
 • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent oprecht betrokken en geïnteresseerd, begrijpt wat ze bezighoudt en weet wat ze van ons verwachten. Je bezoekt je klanten voor nadere kennismaking, evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken.
 • Werven van kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten om ze zo goed te leren kennen, zodat je de juiste kandidaat weet te vinden voor de vacature óf de juiste opdrachtgever voor de kandidaat.
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale uitzendbureaus van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Bij MF Uitzendbureau krijg je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijk. Eigen initiatief, pro-activiteit en de drive om jezelf verder te ontwikkelen zijn voor ons belangrijke onderwerpen. Ondanks dat we een groot regionaal uitzendbureau zijn, is onze cultuur te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij de platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je goed kunt samenwerken met collega’s, met veel plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

In deze functie zal jij je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In het team van Drachten heerst collegiale, maar ook gedreven sfeer. Om samen met de collega’s de groei verder door te zetten willen we graag dat je fulltime bij ons komt werken. Omdat wij geloven in langdurige samenwerkingen bieden we jou eerst een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen. Verder bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.158 en € 3.684 afhankelijk van je werkervaring
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 13 ATV-dagen per jaar (in vrije tijd of in salaris)
 • Een actieve personeelsvereniging
 • Een pensioenregeling
 • Winst- en bonusregeling

Functie eisen

Je bent net zo veelzijdig als de functie van Allround Intercedent. Competenties zoals creatief, resultaatgericht, overtuigend, stressbestendig en een echte doorzetter Drachten perfect bij je. Hier voeg je aan toe:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld: recruiter, accountmanager of salesmanager
 • Je hebt een actief netwerk in de provincie Friesland
 • Bij voorkeur kennis van de branches waarin MF Uitzendbureau actief is Rijbewijs B

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij die allround intercedent voor de vestiging van MF Uitzendbureau in Drachten? Laat het ons zien en solliciteer direct! Je mag je sollicitatie richten aan Marije Klomp en versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via