Callcentermedewerker Bron- en Contactonderzoek GGD Arnhem

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 13
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Arnhem

Over de functie

Zoek je een baan die er echt toe doet, waarbij je verschillende mensen spreekt en gewoon vanuit huis kunt werken? Dan is de functie callcentermedewerker Bron- en Contactonderzoek voor de GGD echt iets voor jou! In deze functie neem jij het bron- en contactonderzoek af en draag jij zo je steentje bij aan de bestrijding van het Coronavirus.

Als medewerker bron- en contactonderzoek neem je contact op met positief geteste COVID-19 patiënten. Je voert telefonisch een contactonderzoek: je neemt een uitgebreide vragenlijst af, neemt de tijd om de contacten van de persoon goed te onderzoeken. Daarbij vraag je door en weet je tijdens het gesprek tot de kern te komen. Het is namelijk van groot belang dat jij weet te achterhalen met hoeveel mensen de patiënt persoonlijk contact heeft gehad, wie dit zijn en wat de contactgegevens van deze personen zijn. Vervolgens herhaal je dit proces bij de personen die in aanraking zijn geweest met deze persoon. Het is belangrijk dat jij goed kan inschatten of er mogelijke gevaren tot verdere uitbraak op de loer liggen.

Je wordt getraind voordat je begint
Voordat je aan de slag gaat als bron- en contactmedewerker krijg je interne training. Dit is een online training van een week. Veel mensen zullen namelijk overvallen worden door jouw telefoontje, daarom is het belangrijk om daar goed op voorbereid en getraind te zijn. Als callcentermedewerker bron- en contactonderzoek spreek je bovendien verschillende mensen in verschillende situaties en daardoor kunnen de gesprekken soms uitdagend zijn. Tijdens je werk word je begeleid door een coach. Deze coach is jouw eerste aanspreekpunt als je vragen of onduidelijkheden hebt.

Naast de training krijg je een laptop en een headset van de werkgever, waarmee jij volledig vanuit je eigen huis werken.

Als je werkt als bron- en contactmedewerker zijn dit je belangrijkste taken:

 • Positief besmette personen bellen om hen te identificeren en te adviseren
 • Personen die niet bereikt worden een terugbelverzoek te versturen
 • De verkregen informatie juist en correct registreren in de systemen

Werktijden en aantal uren:
Je kunt tussen 8.00-20.00 uur, 7 dagen per week ingepland worden. Het is belangrijk dat je:
- zaterdag en zondag beschikbaar bent, waarvan je 1 dag werkt;
- minimaal twee avonden per week beschikbaar bent tot 20.00 uur;
- minimaal 32 uur en maximaal 40 uur werkt (minimaal 8 uur verschil tussen geprefereerde min & max uren).

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een opdrachtgever die de klantenservice voor grote en bekende nationale en internationale bedrijven verzorgt. Jij komt als Callcentermedewerker Bron- en Contactonderzoek in het corona-onderzoeksteam van de GGD terecht.

Wat wij bieden

 • Uurloon van € 13,00 
 • Op de zondag van 50% extra toeslag!
 • Een volledige thuiswerkfunctie. 
 • Een baan voor minimaal 24 uur per week.
 • Chromebook en headset krijg je van ons. 

Functie eisen

Voor deze functie als callcentermedewerker bron- en contactonderzoek GGD is belangrijk dat je daadkrachtig, empathisch en communicatief sterk bent. Bovendien kun je voldoen aan de vereiste werkdagen en werktijden én heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en Microsoft Office pakketten. Dit vul je aan met:

 • affiniteit met telefonisch klantcontact.
 • Het aanvragen van een VOG of je kunt deze aanvragen voordat je begint.

Neem contact op bij interesse met Richard op 050 313 90 03!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via