Bijbaan logistiek in de avonduren en op zaterdag

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Aduard

Over de functie

Een leuke bijbaan waarbij je kunt werken op de momenten dat het jou uitkomt, in de avonden en/of op zaterdag. Zodat je tijd én niet onbelangrijk geld over hebt om andere leuke dingen te doen. En waar je gezellig met je vrienden, kameraden en studiematen kunt werken. Klinkt goed toch? Mooi! Dan vertellen we je graag wat meer over de functie. Je gaat aan de slag in het distributiecentrum van Topbrands. Dagelijks komen hier grote hoeveelheden verzorgingsproducten binnen, zoals shampoo, deodorant, wasmiddel of zonnebrandcrème. Deze producten moeten voorzien worden van nieuwe labels en etiketten en opnieuw verpakt worden. De machines zorgen ervoor dat de artikelen worden voorzien van een nieuw label of etiket. Jij zorgt er samen met je team voor dat de producten uit de dozen worden gehaald, op de band worden geplaatst, weer in de dozen komen en klaar gezet worden voor verzending. Je werkt in teams voor 5 personen en samen pak je dit werk op. In totaal zijn er per dienst 4 teams aan het werk en worden jullie begeleid door een voorman van Topbrands. In de avonden zijn de diensten van 17:00-22:00 uur of 18:00-22:00 uur en op zaterdag werk je van 9:00- 17.00 uur. Met pauzes uiteraard.

Over het bedrijf

Op slechts 10 km van Groningen, in Aduard, bevindt zich het logistiek centrum van Topbrands Europe. Topbrands is een dynamisch bedrijf dat handelt in persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten, eigenlijk alles wat je ook bij een drogist kunt kopen. In het distributiecentrum worden goederen opgeslagen en weer verder uitgeleverd naar afnemers binnen en buiten Europa.

Vervoer:
Aduard ligt op slechts 10 km van Groningen (richting Zuidhorn) en is per fiets uitstekend bereikbaar. Maar ook met het OV (bus) is er een goede verbinding: vanaf Groningen arriveer je binnen een half uur praktisch voor de deur van Topbrands.

Wat wij bieden

Een bijbaan voor langere tijd die prima te combineren is met school of een studie. Jij laat ons een week van tevoren weten wanneer je beschikbaar bent. Wij plannen je in en geven je door voor welke diensten je de week erop bent ingepland. Zo weet je waar je op kunt rekenen en kun je het goed combineren met colleges, school en tentamens. Daarnaast bieden wij je:

  • een baan waar je met vrienden en klasgenoten kunt werken,
  • voor minimaal 8 tot 16 uren per week aan de slag kan,
  • en per direct kunt starten.

Functie eisen

Voor deze functie hoef je niet een bepaalde opleiding te hebben. Wat wel belangrijk is is dat jij gemotiveerd bent en van aanpakken weet. En verder:

  • Ben je op korte termijn beschikbaar
  • Ben je tenminste 2 avonden per week en/of de zaterdag beschikbaar
  • Woon je in de buurt van Aduard, Zuidhorn of Groningen

We willen zo snel mogelijk starten, dus reageer snel!
Stuur je gegevens (het liefst een CV) naar groningen@mf.nl en geef aan dat voor je voor Topbrands wilt werken. Het is handig om ook direct je beschikbaarheid op te geven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via