Magazijnmedewerker regio Assen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 13
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Smilde

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de regio Smilde zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker. Deze fulltime functie is voor langere tijd en na een uitzendperiode en een goede samenwerking is er kans op een contract bij onze opdrachtgever. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het orderpicken,het verzendklaar maken van bestellingen en het verwerken van binnenkomende goederen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed weet om te gaan met chauffeurs, leveranciers, klanten en collega's. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen in het magazijn? Dan zien we je reactie graag tegemoet! 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovator in de sanitair- en installatiebranche. Ze zorgen voor impulsen met producten waarmee alles mogelijk is. Met doordachte oplossingen, betrouwbare technologieën, permanente functies en tijdloos design. Ze vervaardigen en verhandelen hoogwaardige installatietechnische systemen, nationaal en internationaal. De focus ligt op duurzaamheid. Zowel op het gebied van systeemoplossingen, als de relaties met opdrachtgevers, voorschrijvende en kopende klanten. Ze ziet haar relaties als partners voor lange tijd.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie voor langere tijd. Je wordt eerst een periode uitgezonden via MF en daarna krijg je een contract aangeboden door onze opdrachtgever. Het loon is ongeveer €13,00 bruto per uur. De werktijden zijn van 8.00 - 16.30 uur van maandag t/m vrijdag. Het is een hechte groep collega's die graag een grapje maken, maar wel de schouders er onder zetten om het werk klaar te krijgen. 

Functie eisen

  • Geen ervaring benodigd, alleen een goede instelling!
  • Je bent het gewend om de hele dag te lopen;
  • Je werkt secuur en netjes;
  • Je bent altijd op tijd en betrouwbaar.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via