Combichauffeur in een groot magazijn in Kolham.

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Een fulltime baan voor langere tijd in Kolham. Die heb jij als combichauffeur bij Topbrands Europe. Een baan waarbij je geen hoogtevrees moet hebben, aangezien jij met jouw combitruck wel tot 18 meter de lucht in kan om pallets te verzamelen. 

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Kolham wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk. Doe jij je werk goed dan heb je kans op een vast contract op korte termijn.

In het magazijn waar we jouw inzet als logistiek medewerker goed kunnen gebruiken werkt een jong en energiek team. Dagelijks komen er meerdere vrachtwagens met verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen binnen die handmatig uitgepakt moeten worden. De dozen met artikelen worden vanuit de container op een lopende band gelost die vervolgens op pallets gestapeld worden. Jij zorgt er met jouw heftruck voor dat de pallets in de stellingen geplaatst worden of dat je deze eruit haalt, zodat ze verzendklaar gemaakt kunnen worden.


Over het bedrijf

Topbrands Europe is een inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten.  

Wat wij bieden

  • Het salaris start op € 10,54 bruto per uur;
  • Na 26 weken krijg je al de eerste salarisverhoging naar € 10,92 per uur;
  • Ploegentoeslag van 8,75%;
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op;
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van € 6.73 per gewerkte dag

Functie eisen

Als fulltime combichauffeur werk je 40 uur per week van maandag t/m vrijdag. De diensten vallen in de tijden van 06.00 uur tot 23.30 uur op basis van een twee ploegen systeem. Om op de combitruck te mogen rijden heb je een heftruckcertificaat nodig en bij voorkeur enige ervaring. Ben je voor langere tijd beschikbaar, maar kun je niet fulltime werken? We bespreken graag de parttime mogelijkheden met jou.

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je voor langere tijd beschikbaar bent, je geen hoogtevrees hebt en in het bezit bent van een heftruckcertificaat ben je van harte welkom.

Ga jij deze uitdaging aan? Dan zien we graag je reactie tegemoet. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature voor combichauffeur in Hoogezand? Neem dan contact op met JC Esajas via 0598-395601.

 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via