Logistiek Medeweker omgeving Hoogezand

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Sla jij graag een avondje in de sportschool over? Zorg dat je fysiek fit blijft en kom aan het werk als logistiek medewerker! Wij zoeken een logistieke topper die voor langere tijd beschikbaar is. Het gaat om dagdiensten, je bent lekker vrij in de avonden en weekenden dus!

Je komt terecht in een jong en energiek team. Samen met dit team ga jij containers laden en lossen. Dagelijks komen er meerdere vrachtwagens met verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen binnen die handmatig uitgepakt moeten worden. De dozen met artikelen worden vanuit de container op een lopende band gelost die vervolgens op pallets gestapeld worden.

Over het bedrijf

Topbrands Europe is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk. Doe jij je werk goed dan heb je kans op een vast contract.

Wat wij bieden

  • Het salaris is in overeenstemming met het minimumloon en maximaal € 10,19 bruto per uur hierin is groei mogelijk (heb je aantoonbare werkervaring dan word je hoger ingeschaald)
  • Een bijbaan voor langere periode en de mogelijkheid om fulltime te gaan werken
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van € 6,73 per gewerkte dag

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je voor langere tijd beschikbaar bent en je je 100% inzet ben je van harte welkom.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature?
Solliciteer dan nu of neem dan contact op met JC Esajas of Samira Lohstroh via 0598 39 56 01.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via