Allround Monteur

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Heb jij technisch inzicht, MBO werk - en denkniveau en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Drachten zoeken wij een Allround Monteur; een medewerker voor de Technische dienst voor in de 2-ploegendienst. Hoe ziet jouw dag eruit als Monteur bij de afdeling Technische Dienst? Jij houdt je bezig met het optimaliseren van bestaande installaties/machines, je helpt met het oplossen van voorkomende storingen. Daarnaast archiveer je de tekeningen en handleidingen van verschillende ontwerpen en plaats je bestellingen wanneer nodig. Kortom; het werk bij de Technische Dienst is zeer afwisselend.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Daarnaast zijn ze een vooraanstaand producent van stenen, banden en tegels in allerlei vormen, maten, afwerkingen en kleuren. Tevens heeft onze opdrachtgever in Noord-Nederland een uitgebreid leveringsprogramma in betonmortel.

Functie eisen

- je hebt affiniteit met techniek
- je hebt MBO werk - en denkniveau
- je kunt netjes, veilig en zelfstandig werken
- je bent flexibel
- je woont in - of de omgeving van Drachten

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via