Productiemedewerker Mobacc Veendam

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 16
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Veendam

Over de functie

In het dagelijks leven kom je vaak in aanraking met flessen en spuitbussen. Op deze flessen kom je een dop en etiket tegen. Het voorzien van deze doppen en etiketten is allemaal handwerk waar wij jou als productiemedewerker heel hard voor nodig hebben. Dit doe jij in drie ploegen samen met een heel team collega’s om je heen. Samen met je collega’s word jij ingezet om aan de lopende band doppen op spuitbussen te bevestigen, spuitbussen in te pakken of etiketten plakken. Om deze klus te klaren heb je niet perse werkervaring of een afgeronde opleiding nodig. Wel verwachten wij van jou dat je je elke dag inzet om je werkzaamheden tot in de puntjes af te ronden. Dit doe jij niet voor een habbekrats maar voor een salaris boven het minimumloon waar je óók nog een ploegentoeslag over ontvangt. Werken in ploegen brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo heb je de ene week overdag vrije tijd en de andere week juist in de avond.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een van de leidende spelers in de Europese spuitbussenindustrie, die technische spuitbussen, roestwerende coatings, smeermiddelen en verf ontwikkelt en afvult.

Wat wij bieden

Een baan waar je voor langere tijd aan de slag kunt. Je krijgt de nodige begeleiding en interne mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf. Bij doorgroeimogelijkheden kan je denken aan een heftruckcertificaat, of naar de functie operator. En verder: 

 • In de ochtend- en middagtoeslag is je bruto uurloon € 12,79 (inclusief toeslag 15%). In de nachtdienst is je bruto uurloon € 16,06 (inclusief toeslag 30%);
 • Werk jij wekelijks 37,5 uren;
 • Werk jij in drie ploegen: ochtenddienst van 6.30 uur tot 14.45 uur, middagdienst van 14.45 uur tot 23.00 uur en nachtdienst van 23.00 uur tot 6.30 uur;
 • Bouw je na 8 gewerkte weken pensioen op;
 • Ontvang je bij goed functioneren een contract voor bepaalde tijd van het bedrijf.

Functie eisen

De desbetreffende fabriek is op zoek naar een productiemedewerker die de drive heeft om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Je vindt het niet vervelend om fysiek werk te doen waarbij je af en toe zware dozen tilt of langdurig staat.

Je beschikt over: 

 • Gezonde dosis werklust; 
 • Bereid om in drie ploegen te werken;
 • Flexibiliteit.

Ben jij die betrouwbare productiemedewerker die van hard werken houdt? Laat het ons zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via de sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met MF Veendam bereikbaar op: 0598 627 000. Je mag vragen naar Amanda.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via