Marketing manager

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 3633 en € 5588
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Van alle markten thuis. Of nou ja, misschien niet van alle, dat is wel heel veel gevraagd. We hebben het over marketing. Daarin ben jij als manager gepokt en gemazeld. En wij, wij staan te springen om jou. Een 6-koppig team met veel specialismen en ervaring. En met jou aan onze zijde willen we graag de koers bepalen. Gebruik maken van jouw sterke strategische blik, jarenlange marketingervaring en stiekem sta je ook een beetje met je ‘poten in de klei’. Kom jij ons als marketing manager versterken?

Jouw uitdagingen als marketing manager:

 • Organisatiedoelstellingen vertalen in een marketingstrategie en jaarplan
 • Verbinden van het marketing team zowel op afdelings- als op organisatieniveau
 • Positioneren van de labels Abiant en MF Uitzendbureau
 • Ontwikkeling aansturen van het opzetten van een geheel nieuw talent acquisitie platform (websites) voor de grootste labels

“De afdeling marketing en communicatie heeft behoefte aan een marketing manager die het team helpt verder te groeien, ontwikkelen en vooral professionaliseren. Jij geeft het team vertrouwen, verbindt en waar nodig werk je mee – Debbie Basic Talent Acquisitie Marketeer."

De afdeling marketing en communicatie bij Abiant en MF Uitzendbureau
Vanuit ons moderne kantoorpand aan de Kieler Bocht in Groningen stuur je een enthousiast en gedreven team van marketing- en communicatieprofessionals aan. Het team bestaat uit acquisitie marketeers, een contentmarketeer en een B2B-marketeer. Samen maken jullie het verschil. Als marketing manager ben jij in staat om het team mee te nemen in de juiste positionering, marketingstrategie en belangrijke onderdelen als de verschillende employer journeys in kaart brengen. Voor de afdeling ben je een gelijkwaardige sparringpartner die belangen behartigt richting directie en management.

Over het bedrijf

Abiant Holding bestaat onder andere uit de labels Abiant Uitzendgroep, MF Groep, de cooperatie Abiant/Agro en diensten als Werving & Selectie, Jobcoaching en EU Service. Samen vormen wij de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland. Wij zijn de trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit elf Abiant en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op mf.nl en abiant.nl.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, met daarin een goed salaris, collectieve pensioenregeling en een winstuitkering. Je krijgt ruimte om de functie op jouw manier in te vullen. Dit alles vullen we aan met:

 • een salaris dat ligt tussen de € 3.633,- en € 5.588,- op fulltime basis
 • een dienstverband voor een jaar met een vaste aanstelling als intentie
 • een uitdagende fulltime baan (parttime is bespreekbaar)
 • 26 vakantiedagen per jaar op fulltime basis en 13 ATV-dagen per jaar (in vrije tijd of in salaris)
 • Laptop, mobiele telefoon en een moderne mobiliteitsregeling

Functie eisen

We vinden het logisch dat je als marketing manager strategisch, daadkrachtig en communicatief vaardig bent. Wat wij hopen is dat je vooral een inspirerende stijl van leidinggeven hebt en cohesie weet te creëren. Kortom, we verwachten dat je het voortouw neemt. Dat vul jij aan met:

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting marketing en/of communicatie
 • In ieder geval vijf jaar werkervaring als manager in een vergelijkbare functie
 • Ervaring in het werken met omvangrijke budgetten, strategische jaarplannen en customer journey en persona's

Ben jij onze marketing manager?
Laat het ons weten! Marije Klomp Corporate Recruiter is bereikbaar op 06 - 23 70 99 91

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via