Technisch commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2000 en € 2600
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Drachten zoeken wij een technisch commercieel medewerker binnendienst voor 32 tot 40 uur. Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie? Als technisch commercieel medewerker binnendienst ben jij onder andere bezig met het adviseren van bestaande en potentiële klanten en het inkopen van benodigde materialen.

Ben jij dienstverlenend en zet jij de klant voorop? Dan zou jij zomaar eens goed in deze functie kunnen passen. Jij bent namelijk dagelijks bezig met het adviseren en verkopen van diverse deuren, deurautomaten en toegangscontrolesystemen aan bestaande en potentiële klanten. Jij beantwoordt telefonisch de binnenkomende vragen. Jij ondersteunt de projectadviseur en het montage- en serviceteam. Het is daarom belangrijk dat jij technische kennis hebt en interesse in de branche. Bij jouw werkzaamheden komt ook een stukje administratie kijken, zo handel jij orders af, calculeer en stel je offertes op en koop jij de benodigde materialen in voor de projecten en service voorraad.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Drachten en zorgt al meer dan 35 jaar voor een goed advies en de beste montage van deuren en toegangstechniek. Zij leveren een divers aantal producten, van garagedeuren aan huis tot deuren met speciale sloten in zorginstellingen. Daarnaast verzorgen zij ook het onderhoud en de reparatie. Binnen het bedrijf hangt een hechte sfeer en het team is erg gemotiveerd om samen iets moois te leveren. Voordat je begint in de functie, heb je een inwerkperiode waarbij je ook met de monteurs mee gaat naar klussen.

Wat wij bieden

  • Een functie voor 32 tot 40 uur;
  • Een functie voor langer tijd met kans op een vast contract bij onze opdrachtgever;
  • Werken in een leuk en hecht team.

Functie eisen

  • Je beschikt over een mbo 4 diploma;
  • Je hebt ervaring als technisch commercieel medewerker;
  • Je hebt basiskennis van IT-infrastructuur en Windows systemen.

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in de bovengenoemde functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie naar drachten@mf.nl. Heb je nog vagen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via