Bijbaan in de logistieke wereld

  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij iemand die de heftruckchauffeurs kan assisteren. Je werkt in een loods en je assisteert de heftruckchauffeur, je rijd zelf niet op een heftruck en je hebt daarom ook geen heftruckcertificaat nodig. Voor alle voorkomende werkzaamheden in de loods kan je gevraagd worden. Daarnaast komen er ook nog een aantal administratieve taken bij kijken, dus daarom is het van belang dat je goed met Excel en outlook kan werken. Verder heb je flexibele werktijden/dagen je mag namelijk zelf bepalen wanneer je werkt.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een complete logistieke dienstverlener gespecialiseerd in volumevervoer en transport. Grote kans dat je een van de 350 trucks ergens in Europa al (vaak) bent tegengekomen. Met 100.000 transportorders, 5 Europese vestigingen en bijna 550 medewerkers is onze opdrachtgever met recht een speler van formaat. Vanuit het hoofdkantoor laat zij alles op rolletje lopen en biedt zij optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Nuchter, modern, daadkrachtig, maatschappelijk verantwoord en met oog voor het milieu.

Als prominente speler in de transport en logistiek is zij continu op zoek naar optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Door de schaalgrootte en professionaliteit kan zij de gehele logistiek voor een klant uitvoeren. Een belangrijk motto is leveringsbetrouwbaarheid. Dit realiseert onze opdrachtgever door een uitzonderlijk transparant proces, verdergaande automatisering en het stimuleren van handelingsvrijheid en ondernemerschap bij medewerkers.

Wat wij bieden

  • Een flexibele bijbaan die je goed kan aansluiten bij je bijbaan
  • Salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring
  • Reiskostenvergoeding op basis van CAO


Functie eisen

  • Jij bent handig met computers en hebt lichte ervaring met Excel en Outlook.
  • Jij bent de aanpakker die werk ziet liggen zodat de processen goed verlopen.
  • Jij bent doordeweeks na school beschikbaar tot half 5.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via