Startend hovenier

  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Luxwoude

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht? Vind jij het leuk om in het groen te werken en ben jij niet bang voor vieze handen? Misschien is dit dan wel de baan voor jou! Als starter help jij de hovenier met alle klusjes en leer jij zo het vak kennen. Ben jij op zoek naar een bijbaan, een baan in de avonduren of een tijdelijke functie? Ook dan kom jij in aanmerking voor deze functie! Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Als startend hovenier pak jij verschillende werkzaamheden op. Jij komt bij zowel zakelijke als particuliere klanten waar jij de hovenier helpt met diverse klussen. Zo ronden jullie met het team de projecten zo goed en mooi mogelijk af. Werkzaamheden die jij op pakt zijn onder andere snoeien, maaien, verwijderen van onkruid, weghalen en aanleggen van bestratingen, planten van verschillende bomen, bloemen etc. De fijne kneepjes van het vak leer jij van je ervaren collega’s.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit in Heerenveen en is al meer dan 20 jaar werkzaam in het hoveniers vak. Zij verzorgen het onderhoud, ontwerp en de aanleg van verschillende tuinen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. De projecten lopen hier het hele jaar door, waardoor je niet vastzit aan seizoenswerk. Het team waarin je komt te werken is een betrokken en persoonlijk team en zij vinden het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en de nieuwste technieken en trends te blijven volgen.

Wat wij bieden

  • Een salaris conform cao Hoveniers, afhankelijk van je werkervaring;
  • Het hele jaar door een leuke baan in de buitenlucht;
  • Mogelijkheid om een nieuw en mooi vak te leren.

Functie eisen

Ervaring is geen vereiste om hier aan de slag te gaan. Als je maar gemotiveerd en leergierig bent om dit mooie vak te leren kennen. Verder:

  • Ben je woonachtig in de omgeving van Drachten of Heerenveen;
  • Een rijbewijs B.

Ben jij op zoek naar een leuke functie als bijbaan, een baan in de avonduren of juist de kans om een vak te leren? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via