Industrieel Reiniger

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 2200
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Uitdaging, afwisseling en elke dag de deur uit zijn dingen waarvan jouw enthousiasme gaat borrelen! Bij onze opdrachtgever krijg jij de kans om een nieuw vak te leren en hierin specialist te worden. Samen met je collega’s rijden jullie dagelijks vanaf de standplaats in Heerenveen het hele land door om te werken aan verschillende projecten. Wil jij graag een nieuw vak leren? Lees dan snel verder!

Als industrieel reiniger werk jij dagelijks samen met jou team aan verschillende projecten door heel Nederland. Elke dag is anders en dat maakt dit natuurlijk een erg leuke baan. Zo kun je in één dag aan verschillende projecten werken of ben je met één project een hele week bezig. Jij gaat als industrieel reiniger specialistisch en verantwoordelijk te werk en maakt onder andere opslagtanks, fabrieken, kelders en leidingen schoon. Hierbij werk je met een hoge druk spuit van 2500 bar. Het is daarom erg belangrijk dat jij hier voorzichtig en zorgvuldig mee omgaat. Maar geen zorgen, het bedrijf geeft jou de kans om verschillende specialistische opleidingen te volgen. Waardoor jij een echte specialist wordt in het vak!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf in Heerenveen dat gespecialiseerd is in het reinigen van onder andere opslagtanks. Zij werken door heel Nederland en soms ook in het buitenland, waardoor er binnen het bedrijf ook veel doorgroei mogelijkheden zijn. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen en hechte sfeer en daarom blijven de medewerkers ook lang voor het bedrijf werken.

Wat wij bieden

Naast dat je komt te werken in een leuk en hecht bedrijf, krijg jij ook:

  • De kans om je te specialiseren in een vak;
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, onkostenvergoeding en weekendtoeslag;
  • Betaalde uren vanaf de standplaats in Heerenveen.

Functie eisen

Omdat de functie fysiek gezien zwaar kan zijn, word je vooraf medisch gekeurd tijdens het sollicitatie proces. Verder is het belangrijk dat jij: 

  • In het bezit bent van een rijbewijs B;
  • In het bezit bent van een VCA certificaat of bereid bent deze te halen;
  • Veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebt.

Wil jij graag een specialistisch vak leren? Vindt jij het belangrijk om te werken in een klein en hecht team en bedrijf waarbij er volop kansen zijn om je door te ontwikkelen? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742.


Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via