Fulltime/parttime hovenier Drachten en Heerenveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Luxwoude

Over de functie

Ervaring of geen ervaring? Fulltime of parttime? Het is allemaal geen probleem! Zo lang jij ervan houdt om lekker buiten bezig te zijn, dan ben jij geschikt voor deze functie!

Als hovenier kom jij bij zowel bij particuliere als zakelijke klanten. Jij bent representatief en door jouw kennis weet jij elk project goed af te ronden. Ook als je nog geen kennis hebt, kan je goed starten in deze functie. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien. Mocht je wel al beschikken over ervaring dan stuur jij ook mensen aan. Het is daarom een pré als jij de nodige opleiding hebt en gekwalificeerd bent als een vakbekwame hovenier.

Er zijn twee verschillende vacatures beschikbaar. Je kan aan de slag gaan om tuinen aan te leggen of alleen de tuinen te gaan onderhouden. Onderzoek wat bij je past en begin snel!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Drachten en Heerenveen. Zij zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in het hoveniers vak en verzorgen het onderhoud, ontwerp en de aanleg van verschillende tuinen. Bij onze opdrachtgevers lopen de projecten het hele jaar door, waardoor je niet vast zit aan seizoenswerk. Het team waarin je komt te werken is een betrokken en persoonlijk team en zij vinden het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe technieken te leren kennen. 

De opdrachtgever is erg flexibel. Je kunt parttime of fulltime werken en hebt niet per sé ervaring nodig. Het is zelfs mogelijk om in de avonduren te gaan werken! Misschien een ideale bijbaan voor jou? Het enige wat je nodig hebt is motivatie!

Wat wij bieden

  • Een goed salaris conform cao en ervaring;
  • Een functie voor langere tijd;
  • Meerdere verantwoordelijkheden als je ervaring hebt;
  • Elke donderdag je salaris gestort.

Functie eisen

  • Woonachtig in omgeving Drachten of Heerenveen;
  • Enthousiasme en graag buiten willen werken. 

Lijkt het jou leuk om te gaan starten als hovenier? Reageer dan op deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0512-542742 of drachten@mf.nl

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via