Demand Planner - Royal Vriesco - A House of Happiness

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2250 en € 3100
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Royal Vriesco – A House of Happiness zijn wij opzoek naar een Demand Planner voor de afdeling Supply Chain Management op het hoofdkantoor in Leeuwarden. Deze locatie is ook de productie plant. Het gaat om een zeer diverse en afwisselende functie waar je verantwoordelijk bent voor de productieplanning. Ook werk je mee aan het goed en efficiënt laten verlopen van het productieproces. Je verdeelt orders die binnenkomen over verschillende productgroepen over de locaties binnen Nederland en internationaal.

Wat ga je doen als Demand Planner? Je gaat actief bezig met het optimaliseren van het plannings- en productieproces via de LEAN methode. Ook stem je telkens weer de verwachtingen van orderontvangsten en beschikbare capaciteit af, je initieert actie indien nodig. Tussen de verschillende productielocaties communiceer je continu. Vanzelfsprekend zorg je er voor dat alles goed wordt geborgd in de systemen en spring je bij waar nodig (zoals bijvoorbeeld bij de supply chain planners).

Over het bedrijf

A House of Happiness is een toonaangevende, kleurrijke speler in de Europese markt als duurzame raamdecoratiespecialist. De volledige keten van ontwerp, productie en levering van op maat gemaakte gordijnen wordt in eigen huis beheerd. Vanuit het hoofdkantoor, drie experience centers, internationale verkooplocaties en productielocaties in Leeuwarden en Bosnië werken circa 140 medewerkers gepassioneerd aan verdere ambitieuze groei. Ze staan voor duurzaam ondernemen, duurzaamheid zit in het DNA. Binnen de mogelijkheden dragen ze zoveel mogelijk bij aan een leefbare wereld. Duurzaam werken is het uitgangspunt; een voorwaarde zelfs.

Wat wij bieden

Je werkt in een dynamische, groeiende en internationale werkomgeving met een open cultuur en aandacht voor jou als persoon. Duurzaamheid, Innovatie en Vakmanschap vertalen ze bij A House of Happiness naar Thuisgeluk. Naast een passend salaris zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder naast 25 vakantiedagen ook 13 ATV dagen, een winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in je sportkosten.

Functie eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau. 

- Je hebt een proactieve houding, bent niet bang om jouw visie met ons te delen en kunt goed het overzicht bewaken.

- Je bent leergierig, enthousiast en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

- Je houdt er van om dingen uit te zoeken, je bent analytisch sterk en Excel kent (bijna) geen geheimen voor je.

- Je denkt mee en draagt bij aan een duurzamer en groener A House of Happiness.

- Je bent in staat om zowel intern als extern op diverse niveaus te communiceren en te rapporteren.


Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature als Demand Planner en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Remco via 058-2039010 of leeuwarden@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via