Heftruckchauffeur omgeving Hoogezand (Dagdienst)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde heftruckchauffeur die al de nodige ervaring heeft met een handscanner en als het druk is een stapje extra kan zetten? Dan is dit de vacature voor jou!

Dat er pallets zijn in veel soorten en maten hoeven we jou niet te vertellen. Als heftruckchauffeur heb je ze al genoeg voorbij zien komen. Jou kunnen we met een gerust hart op de heftruck laten rijden!

Jouw werkzaamheden bestaat uit het transporteren-, laden- en lossen van verschillende producten waaronder karton. Het is handig dat je al ervaring hebt met verschillende soorten pallets, zodat je binnen no-time alle pallets op de juiste manier hebt weggezet.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een complete logistieke dienstverlener gespecialiseerd in volumevervoer en transport. Grote kans dat je een van de 350 trucks ergens in Europa al (vaak) bent tegengekomen. Met 100.000 transportorders, 5 Europese vestigingen en bijna 550 medewerkers is onze opdrachtgever met recht een speler van formaat. Vanuit het hoofdkantoor laat zij alles op rolletje lopen en biedt zij optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Nuchter, modern, daadkrachtig, maatschappelijk verantwoord en met oog voor het milieu.

Als prominente speler in de transport en logistiek is zij continu op zoek naar optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Door de schaalgrootte en professionaliteit kan zij de gehele logistiek voor een klant uitvoeren. Een belangrijk motto is leveringsbetrouwbaarheid. Dit realiseert onze opdrachtgever door een uitzonderlijk transparant proces, verdergaande automatisering en het stimuleren van handelingsvrijheid en ondernemerschap bij medewerkers. Geen statische functiebeschrijvingen of onnodig veel managementlagen. Er wordt gedacht in processen, wordt er gesproken over rollen en is iedereen bijna gelijk. Dat biedt perspectief voor de toekomst en voortzetting van de professionalisering en gestage groei van afgelopen jaren.

Wat wij bieden

We vragen wat van jou, maar daar krijg je uiteraard ook wat voor terug:

  • een salaris, passend bij jouw werkervaring en vooropleiding
  • een leuke, uitdagende baan voor 40 uur gemiddeld per week;
  • een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • een team met informele werksfeer; 

Functie eisen

  • Een geldig heftruckcertificaat;
  • Ervaring in een soortgelijke vacature en behendig op de heftruck;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via