Salarisadministrateur

 • Aantal uren per week 32 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats MF Uitzendbureau

Over de functie

Wil je uit je dagelijkse administratie sleur ontsnappen en een nieuw avontuur aangaan? Op de salarisadministratie van Abiant Holding in Groningen kun je namelijk heel wat beleven. Ben jij de administrateur die wekelijkse deadlines omarmt, Excel kan dromen en flexibel omgaat met veranderingen? Kom jij ons team versterken?

Werken op de salarisadministratie bij Abiant en MF is het tegenovergestelde van sleur. Om de wekelijkse deadlines de baas te zijn kan het werktempo af en toe hoog zijn. Verschillende partijen als uitzendkrachten, klanten en collega’s hebben geregeld iets te vragen. De uren die zijn ingeboekt kloppen niet met de gewerkte uren, een uitzendkracht vraagt bijzonder verlof aan of  klanten willen meer inzicht in facturen. En denk je door de vragen heen zijn, dan dient de volgende zich al aan. Omdat uitzendkrachten volgens de inlenersbeloning werken, bedien jij minstens 50 cao’s. Die hoef je niet allemaal te kennen, ook omdat Google vaak uitkomst biedt. Het gaat erom dat jij de basis kent en snapt hoe je snel iets kunt vinden in een cao.

Als salarisadministrateur heb je een signalerende en adviserende rol naar alle labels van Abiant Holding, waar MF Uitzendbureau, Abiant Uitzendgroep en MF Horeca de grootste labels zijn. Je zorgt ervoor dat diverse cao’s, procedures, ABU-regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd. Dit doe jij natuurlijk niet alleen. Samen met drie andere salarisadministrateurs en dertien administratieve medewerkers zorg jij er wekelijks voor dat de uitzendkrachten van MF Uitzendbureau, MF Horeca personeelsdiensten, Abiant Uitzendgroep en Abiant salaris ontvangen. Is het salaris uitbetaald? Dan zijn er ook nog vijf maandverloningen én een vier-wekelijkse verloning waar je mee aan de slag gaat.

Over het bedrijf

Abiant Holding bestaat onder andere uit de labels Abiant Uitzendgroep, MF Groep, de coöperatie Abiant/Agro en diensten als Werving & Selectie, Jobcoaching en EU Service. Samen vormen wij de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland. Wij zijn de trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit elf Abiant en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op mf.nl en abiant.nl.

Wat wij bieden

Wij bieden een nieuwe uitdaging in een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie. Daar hoort ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden bij; waaronder een goed salaris, prima pensioenregeling en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te kunnen werken. Denk hierbij aan:

 • een salaris tot maximaal € 3.426,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week), afhankelijk van je werkervaring
 • een dienstverband voor een jaar met de intentie om dit erna om te zetten naar een vast contract
 • een aantrekkelijke winstuitkering
 • 25 vakantiedagen, 1 persoonlijke feestdag en 13 ATV-dagen (in te zetten in tijd, geld of tijd/geld)
 • een laptop en mobiele telefoon
 • een zeer actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Jij bent iemand die niet in kaders denkt, maar juist oog heeft voor vernieuwing, verbetering en initiatieven. Heb je een goed idee om een proces te verbeteren dan juichen wij dat alleen maar toe. Een wijziging in wet- en regelgeving wat betrekking heeft op jouw vakgebied ontgaat jou niet. Sterker nog, je communiceert wijzigingen direct aan de afdeling. Om de wekelijkse deadlines te halen is het belangrijk dat jij minimaal 32 uur bij ons kunt werken.

En verder heb jij:

 • een afgeronde hbo-opleiding richting administratie
 • bij voorkeur een afgeronde PDL-opleiding, eventueel aangevuld met een VPS-opleiding
 • bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche
 • uitstekende, maar dan ook écht uitstekende kennis van Excel

Met een ondernemende houding kom bij ons het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste. Ben jij de salarisadministrateur waar wij naar op zoek zijn? Laat het ons zien en solliciteer direct!

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Korrie Ruiter via 06-21848310.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via