Junior Teammanager

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Ben jij een starter maar heb jij al wel wat leidinggevende of coördinerende ervaring? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij een groeiende en jonge organisatie? En ben jij het liefst bezig met het beter laten functioneren van processen en mensen? Dan is de functie Teammanager Productie echt iets voor jou!

Als Teammanager Productie heb jij inzicht in hoe je mensen en machines op de juiste plaats en tijd moet inzetten. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat er nieuwe records worden gezet door de productieprocessen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Dit kan natuurlijk alleen wanneer jij in staat bent om het beste uit je team te halen. Ambitie staat bij ons centraal. Jij bent een geboren leider en rent graag heen en weer om alles tot in de puntjes te regelen. Je neemt verantwoordelijkheid en durft anderen aan te spreken. Opbouwende kritiek staat hierin centraal, want samen zorgen wij voor een goede sfeer op de werkvloer. We doen graag dingen anders, zodat we elke dag onszelf en het productieproces kunnen verbeteren, met als doel een hoog kwalitatief product leveren aan onze klanten.

Vanwege de groei wordt het managementteam uitgebreid. Onze opdrachtgever is uniek als bedrijf en in de processen, zij zijn op zoek naar een ambitieuze professional die mee wilt groeien. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen voor de aansturing van een afdeling. Deze verantwoordelijkheid zal steeds uitbreiden, naarmate je kennis en vaardigheden toenemen. In het inwerktraject zal je roteren langs verschillende afdelingen om zo snel mogelijk het hele productieproces te kunnen aansturen. Je wordt hierin begeleidt door ervaren managers en collega’s. Uiteindelijk heb jij alle kennis en vaardigheden in huis om de drukste dagen tot een goed einde te brengen en samen met je collega’s ervoor zorgt dat al onze producten op tijd bij de klant terecht komen.

Functie eisen

Om de klanten omver te blazen en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, moet je natuurlijk het volgende in huis hebben:
• Hands-on, geen 9-5 mentaliteit;
• Een afgeronde HBO-opleiding. Mocht je deze niet in huis hebben, maar er toch van verzekerd zijn dat jij de benodigde capaciteiten hebt? Licht dit dan in je sollicitatie toe;
• Je hebt al wat leidinggevende of coördinerende ervaring;
• Jij bent die enthousiaste collega met pit die iedereen als voorbeeld ziet;
• Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Jij hebt alles altijd tot de puntjes onder controle en loopt vrijwel altijd voor op schema;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via