Heftruckchauffeur Veendam (oproepkracht)

  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Beschik jij over een geldig heftruckcertificaat en ben jij een ster in het rijden met een heftruck? Heb je naast je huidige baan of opleiding tijd om hier en daar een dienst te werken als heftruckchaffeur, dan hebben wij dé werkplek voor jou!

Als heftruckchauffeur bij Oldenburger Fritom ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en het verbulken van bigbags. Het is belangrijk dat je netjes en zorgvuldig kan werken en dat je vaardig bent met de heftruck. Bij Oldenburger Fritom werk je in een gezellig en hardwerkend team heftruckchauffeurs. Jullie hebben een gezamenlijk doel: zo snel en netjes mogelijk de vrachtwagens laden en lossen.

Op de locatie in Wildervank is Oldenburger Fritom qua drukte afhankelijk van een grote klant. Dit betekent dat het op de ene dag drukker kan zijn dan op de andere dag. En dat het werk de ene keer overdag is en de andere keer in de nacht. Daardoor zijn wij op zoek naar flexibel inzetbare heftruckchauffeurs.

Over het bedrijf

Het bedrijf beschikt over ruim 40.000 m2, deels verwarmde, warehousing faciliteiten voor de opslag en overslag van goederen in Veendam. Een groot scala aan producten wordt aan hen toevertrouwd. Pallets, big bags, IBC's, vaten of producten verpakt in karton. Het soort product dat verwerkt wordt varieert van food tot high-tech. Opslag vindt plaats via blokstapeling, inrijstellingen, palletstellingen of op legborden. Hun geavanceerde Warehouse Management Systeem houdt alle gegevens nauwkeurig bij.

Wat wij bieden

Als heftruckchauffeur verdien je €12,35 bruto per uur. Voor werken in de nacht of het weekend krijg je natuurlijk een toeslag. 

Daarnaast ontvang je vanaf 10 kilometer woon-werk verkeer enkele reis een reiskostenvergoeding.

Functie eisen

  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat
  • Ervaring op de heftruck
  • Flexibel inzetbaar, je bent oproepbaar voor zowel dag- als nachtdiensten

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via