Medewerker bedrijfsbureau

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Winschoten

Over de functie

Als medewerker bedrijfsbureau ben jij de schakel tussen planning, controle en logistiek. Alle online orders verwerk je op een correcte manier en op basis van de productie maak je een efficiënte planning. Je zorgt er voor dat de voorraad goed word geregistreerd en signaleert als deze niet op orde is. Door jou inzicht en ervaring met digitale planmodules weet jij als geen ander wat er geproduceerd kan worden en hoe dit beter kan.

Je komt te werken bij een groot productiebedrijf in de omgeving van Winschoten. De organisatie is gericht op duurzaamheid dat wil zeggen dat er zorgvuldig word geproduceerd. Aan jou de taak om dit te bewaken. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de planning en controle van de productie en logistiek. Je zorgt er voor dat de productie en de logistiek vlekkeloos verloopt. Je denkt mee over een efficiënte en probleemloze bedrijfsvoering en adviseert het management.

Tijdens het inwerktraject leer je kennismaken met het gehele proces. Wat is er nodig in de productie? Hoeveel mensen moeten aan de lijn staan en waar? Hoeveel voorraad moet er aanwezig zijn? Wat komt er kijken bij het correct verwerken van orders? Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van logistiek? In jouw opstartfase leer je het allemaal.

Als je eenmaal ingewerkt bent houd jij je dagelijks bezig met:
Het verzamelen en verwerken van orders
Het opstellen van de productie planning
Het monitoren en optimaliseren van productieperformance
Het beheren van de voorraad

Ben jij opzoek naar een uitdagende fulltime functie voor langere tijd? Word jij enthousiast bij het lezen van deze functieomschrijving? Reageer dan snel!

Functie eisen

Je beschikt over HBO werk en denk niveau
Je hebt ruime ervaring in een plan dan wel voorbereidingsfunctie
Je bent fulltime beschikbaar
Je hebt inzicht en ervaring met digitale planmodules
Je hebt een goede beheersing van Microsoft Office
Je hebt ervaring met logistieke processen
Je bent stressbestendig, weet van aanpakken en werkt goed in een team

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via