Fulltime operator Etiketteer

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Groentes gaan rechtstreeks vanaf het land in de glazen pot en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Samen met een team van leuke collega's zorg jij als operator Etiketteer in Haulerwijk voor de verwerking van groente, fruit en andere biologische producten. Ben jij opzoek naar een baan in een leuk en betrokken team voor langere tijd? Lees dan snel verder!

Als operator kom jij te werken op de afdeling etiketteer. Dit is de afdeling waar de etiketten om de glazen pot komen. Hier ben jij verantwoordelijk voor het vloeiend laten verlopen van de etiketteerlijnen. Je zorgt ervoor dat tijdens het productieproces bijvoorbeeld de aanvoer van producten doorloopt, machine-instellingen juist staan, de lijnen worden omgebouwd bij nieuwe producten en dus uiteindelijk het juiste etiket om het potje groente, sauzen, pindakaas of notenpasta zit. Je ziet dus toe op een goede werking van de lijn en komt te werken in een schone werkomgeving waar kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid centraal staat.

Het betreft een fulltime (40 uur) functie in een 2-ploegendienst; de ene week werk je van 6.00 tot 15.00 uur en de week erna werk je van 15.00 tot 0.00 uur. Daarvoor ontvang je een ploegentoeslag van 12%. Mocht de samenwerking van beide kanten goed bevallen, dan kun je voor langere tijd aan de slag en zijn er mogelijkheden om rechtstreeks op contract te komen. Ook zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 40 jaar werkzaam in Haulerwijk. Zij produceren veel verschillende biodynamische- en biologische producten. Misschien dat jij ze al kent? Zij verwerken namelijk alle denkbare groenten en produceren sauzen, soepen, notenpasta’s, ook maken zij biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.  De sfeer binnen het bedrijf is erg open en betrokken, samen met je team maak jij elke dag tot een succes. Dat dit een erg leuk bedrijf is om voor te werken blijkt ook uit hun deelname aan de Friese Ondernemingen in 2021, waarbij zij in de finale zijn beland.

Wat wij bieden

 • Salaris is conform cao Groenten,- en Fruit verwerkende Industrie;
 • Afhankelijk van je werkervaring tussen €11,00 en €14,00 bruto per uur
 • Ploegentoeslag van 12% over je bruto uurloon
 • Bij goed bevallen een baan voor langere tijd met doorgroeimogelijkheden;
 • Een afwisselende baan bij een groeiend bedrijf.

Functie eisen

 • Je bent betrouwbaar en bent betrokken bij het bedrijf en je collega’s;
 • je bent per direct fulltime beschikbaar;
 • je bent in het bezit van eigen vervoer.

Ben jij die betrouwbare productiemedewerker die van hard werken houdt? Laat het ons zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact met Meta of Julia op, we zijn bereikbaar op (0512) 542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via