Vakantiebaan orderpicker regio Hoogezand

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Als orderpicker ben jij onderdeel van het logistieke proces in een groot magazijn in Kolham. Dit is een ideale baan voor als je niet stil kunt zitten, want we kunnen jouw actieve en fysieke inspanningen goed gebruiken om orders te verzamelen in ons magazijn in Kolham. Kun jij de juiste gangpaden vinden en snel en vakkundig een order gereed maken voor verzending? Ben jij op korte termijn beschikbaar in de avonduren voor 16-40 uur per week ? Dan zoeken wij jou!

Je zult werken van maandag t/m vrijdag van 14.45 - 22.00. Wil jij 2, 3 of 4 dagen werken? Dat kan, zolang je in ieder geval op de vrijdag beschikbaar bent. In overleg kunnen we ook de werktijden aanpassen naar bijvoorbeeld 16.00 - 22.00 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Kolham wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk.  

Wat wij bieden

  • Het salaris is in overeenstemming met het minimumloon en maximaal € 10,88 bruto per uur;
  • Ploegentoeslag van 8,75%;
  • Een baan waar je de komende weken 16-40 uur per week kunt werken. Ook na deze maanden kun je parttime blijven werken in combinatie met je studie;
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen;
  • Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op (vanaf 21 jaar).

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je op korte termijn en voor tenminste twee maanden beschikbaar bent, ben je van harte welkom op onze vestiging. Daarnaast ben je de perfecte kandidaat als je 16-40 uren per week wilt werken. Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als orderpicker of magazijnmedewerker. Heb je die niet en wil je bijvoorbeeld je eerste werkervaring opdoen en ben je gegarandeerd beschikbaar, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Samira Lohstroh of Davey Groenewoud via 0598 39 56 01. Een Whatsapp bericht sturen naar 06 30 42 59 71 met jouw vraag mag ook. Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan nog deze week en dan kun je wellicht volgende week starten!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via