Heftruckchauffeur regio Hoogezand (baan voor langere tijd)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Het magazijn waar we jouw inzet als logistiek medewerker goed kunnen gebruiken werkt een jong en energiek team. Samen met het team ga jij containers lossen. Dagelijks komen er meerdere vrachtwagens met verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen binnen die handmatig uitgepakt moeten worden. De dozen met artikelen worden vanuit de container op een lopende band gelost die vervolgens op pallets gestapeld worden. Dit doe jij handmatig of met een heftruck. Jij zorgt er met de heftruck voor dat de pallets in de stellingen geplaatst worden of dat je deze eruit haalt, zodat ze verzendklaar gemaakt kunnen worden. 

Beschikbaarheid
Als fulltime heftruckchauffeur werk je 40 uur per week van maandag t/m vrijdag. Jouw nieuwe werkgever werkt in een 2-ploegen systeem. De werktijden zijn van 06.00 - 14.45 of 14.45 - 23.30 uur. Om op de heftruck te mogen rijden heb je een heftruckcertificaat nodig. Nog geen heftruckcertificaat, maar wel voldoende motivatie? Dan kan je via MF Uitzendbureau kosteloos een heftruckcertificaat halen. Ben je voor langere tijd beschikbaar en kun je niet fulltime werken? We bespreken graag de parttime mogelijkheden met jou.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk. Doe jij je werk goed dan heb je kans op een vast contract.

Wat wij bieden

  • Het salaris is €11,68 bruto per uur 
  • Ploegentoeslag van 8,75% 
  • Een baan voor langere periode en de mogelijkheid om fulltime te gaan werken 
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op 
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van € 6,73 per gewerkte dag

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je voor langere tijd beschikbaar bent en je geen hoogtevrees hebt ben je van harte welkom. Een ideale baan als je niet van stil zitten houdt. Ga jij deze uitdaging aan? Dan zien we graag je reactie tegemoet. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature voor heftruckchauffeur in Hoogezand? Neem dan contact op met Samira Lohstroh of Davey Groenewoud via (0598) 395 601. Een Whatsapp bericht sturen naar 06 30 42 59 71 met jouw vraag mag ook. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via