Fulltime industrieel reiniger met opleiding

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 2200
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Jij bent op zoek naar een bedrijf dat in jouw wil investeren! Een nieuw vak leren en een nieuwe uitdaging zijn wat jij zoekt. Als fulltime industrieel reiniger krijg jij van ons en van de opdrachtgever mogelijkheden om opleidingen te volgen om zo een specialist in je vak te worden. Wat is jouw vak? Jij gaat samen met collega’s elke dag op pad naar verschillende projecten, waar je onder andere tanks en fabrieken reinigt.

Als fulltime industrieel reiniger reis jij elke dag met je collega’s naar één of verschillende projecten. Je komt elke keer weer ergens anders wat het werk erg divers maakt. Het werk als industrieel reiniger in dit vakgebied is erg specialistisch. Daarom biedt onze opdrachtgever jouw de kans om via verschillende opleidingen dit vak te leren. Jij gaat namelijk als industrieel reiniger werken met een hoge drukspuit van 2500 bar. Je gaat hiermee opslagtanks, fabrieken, kelders en leidingen schoonmaken. Het werk is fysiek uitdagend en dit is voor jou ook geen probleem. Voordat je mag starten wordt je medisch gekeurd tijdens het sollicitatie proces.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is gevestigd in Heerenveen. Vanaf hier stap je ook elke dag op om naar de verschillende projecten te gaan. Zij zijn specialist in het reinigen van onder andere opslagtanks en doen dit door heel Nederland en soms ook buiten Nederland. Zij leiden specialisten op in het vak en daardoor zijn er binnen het bedrijf ook mooie doorgroeimogelijkheden. De medewerkers blijven daardoor, maar ook door de goede en ontspannen sfeer lang werken voor het bedrijf.

Wat wij bieden

Jij krijgt een erg leuke werkgever en een uitdagende baan. Daarnaast krijg jij:

 • De kans om een specialistisch vak te leren en verschillende opleidingen te volgen;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer;
 • Aantrekkelijke toeslagregelingen en/of weekendtoeslag;
 • Een start bruto uurloon van €11,86 waarbij groei mogelijkheden zijn na het behalen van specifieke certificaten.

Functie eisen

Om aan de slag te gaan als fulltime industrieel reiniger met de kans om opleidingen te volgen, heb jij:

 • Een B-rijbewijs;
 • Een VCA certificaat of ben jij bereid deze te halen voor je van start gaat;
 • Veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Ben jij enthousiast geworden? Wil jij graag een nieuw vak leren en aan de slag gaan als fulltime industrieel reiniger met opleiding? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Bel of app dan met Julia op 06-57906339 of bel met de vestiging van MF Drachten op 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via