Parttime schade adviseur omgeving Drachten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 3200 en € 3400
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Surhuisterveen

Over de functie

Een nieuwe uitdaging in de verzekeringswereld! Als parttime schade adviseur omgeving Drachten ga jij samen met een collega een nieuwe schadeafdeling opzetten. Jij gaat naast het behandelen van schades en adviseren van klanten, dus veel bezig zijn met het opzetten van een nieuwe afdeling. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Lees dan snel verder.

Als parttime schade adviseur kom jij te werken bij een leuk en hecht bedrijf in de omgeving van Drachten. Hier ga jij samen met een collega de schadeafdeling opzetten. Daarnaast ga jij schades behandelen en adviseer jij klanten. Dit gebeurt voornamelijk telefonisch, maar het kan af en toe voorkomen dat klanten bij je op kantoor langs komen. Zowel het behandelen van schades als de acceptatie van de verzekeringen wordt jouw verantwoordelijkheid. Het is mogelijk om parttime te werken, mocht je meer uren willen werken is dit ook mogelijk. Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat, is gevestigd in de omgeving van Drachten. Zij zijn al vele jaren werkzaam in de verzekeringswereld als assurantiekantoor. Als parttime schade adviseur kom jij te werken in een team van 9 collega’s. Op kantoor hangt een betrokken en persoonlijke sfeer en heerst een no-nonsense cultuur. Zij zijn op zoek naar een collega die zich voor langere tijd aan het bedrijf wil binden.

Wat wij bieden

Deze uitdagende functie komt met een maandsalaris van €3200 - €3400 bij een fulltime dienstverband. Daarnaast:

 • Kom jij op contract bij onze opdrachtgever en krijg jij een baan waar jij je voor langere tijd kan inzetten;
 • Krijg jij de kans om een nieuwe afdeling op te zetten binnen een groeiend bedrijf;
 • Mogelijkheid om parttime (minimaal 24 uur) of fulltime te werken.

Functie eisen

Om te starten aan deze nieuwe uitdaging als parttime schade adviseur omgeving Drachten, heb jij de volgende kwaliteiten en certificaten:

 • Ervaring in de verzekeringswereld, als adviseur of schadebehandelaar;
 • WFT Schade & WFT Inkomen of ben je bereid deze te halen/vernieuwen;
 • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, fulltime werken is eventueel ook een optie;
 • Ben jij empathisch en besluitvaardig.


Zie jij het opzetten van een schadeafdeling binnen een assurantiekantoor als een leuke nieuwe uitdaging? Stuur dan je sollicitatie voor de functie parttime schade adviseur omgeving Drachten naar ons toe. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Julia via 06-57906339 of bel met onze vestiging in Drachten via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via