Pakketsorteerder oproepbasis

  • Salarisindicatie Tussen € 5 en € 11
  • Dienstverband Oproepkracht
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Als jij graag vroeg in de ochtend begint met werken en houdt van sorteren, dan hebben wij de ideale baan op oproepbasis voor jou! Benieuwd wat de functie precies inhoudt? Lees dan snel verder!  

Wij zoeken voor Caparis PostNL in Leeuwarden naar pakketsorteerders. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat de pakketbezorgers elke dag op tijd kunnen vertrekken. Voornamelijk bestaan de werkzaamheden uit het legen van de containers. Jij pakt de pakketten uit de rolcontainer en legt ze op de lopende band neer. De pakketten verschillen van gewicht, dus je moet wel goed kunnen tillen. 

Jij bent flexibel in te plannen van maandag t/m zaterdag. Je kan elke week zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Jou werkdag start om 05:00 uur en eindigt rond 11:30 uur, afhankelijk van de drukte. De rest van de dag ben je dus vrij!

Het bruto uurloon is €11,26 vanaf 21 jaar. Het bedrag kan afhankelijk van je leeftijd afwijken. Je krijgt ook toeslagen. Van 05:00 - 06:00 is er een toeslag van 50%. Werk je op de zaterdag? Dan krijg je de hele dag 135% uitbetaald.  

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is bij de organisatie Caparis. Caparis coacht mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende plek om te werken. Één van deze werkplekken is de pakketsortering bij PostNL in Leeuwarden. 

Wat wij bieden

  • Een flexibele baan waarin jij je eigen beschikbaarheid opgeeft;
  • Een salaris bruto uurloon van €11,26 op basis van 21 jaar of ouder.

Functie eisen

  • Je bent woonachtig in Leeuwarden of komt uit de omgeving;
  • Je vindt het geen probleem om op oproepbasis te werken;
  • Je bent fysiek sterk. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature als pakketsorteerder oproepbasis? Solliciteer dan direct of neem contact op met Carina Postma via 058-2039010.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via