Heftruckchauffeur in de dagdienst GETEC Park Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Tussen de gezelligheid door rij jij met plezier en precisie op je heftruck heen en weer. Dankzij jou zijn alle goederen op de juiste plaats op het juiste moment. Jouw nieuwe werkgever heeft blije medewerkers hoog in het vaandel staan, dus je voelt je gegarandeerd snel thuis!

Als heftruckchauffeur op GETEC-park Emmen heb jij een belangrijke rol in de organisatie. Jij zorgt ervoor dat de fabriek kan blijven draaien door de juiste materialen aan te leveren voor productie. Laden en lossen van producten en het besturen van de heftruck is voor jou dan ook geen probleem.   Je gaat werken in de dagdienst. Jouw werkzaamheden bestaan uit:


Het verrijden en stapelen van materialen met een heftruck (bij GETEC zijn er verschillende soorten heftrucks, en jij kan ze allemaal besturen) 

Het gebruik van computersystemen voor het in- en uitscannen van producten

Het laden en lossen van vrachtwagens

Fysieke werkzaamheden zoals het in- en uitpakken van producten

Tijdens het verzamelen van de artikelen controleer je de kwaliteit van de producten en bij gebreken handel je dit zorgvuldig af. Kortom, jij zorgt ervoor dat alle bestellingen er tiptop bij staan om naar de klant te gaan.

Over het bedrijf

GETEC-PARK Emmen is een gerenommeerde werkgever in het hartje van Emmen die veel waarde hecht aan haar medewerkers. GETEC staat voor kwaliteit van dienstverlening en dat straal jij dus ook uit! Je komt te werken in een team van mannen van verschillende leeftijden, waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Er heerst een goede sfeer waarbij iedereen graag de schouders eronder zet.

Wat wij bieden

Een uurloon tussen de €11 en €14 bruto per uur

Baan voor langere tijd

Fulltime baan in de dagdienst

Reiskostenvergoeding 

Pensioenregeling na 8 gewerkte weken 

Gezellig team

Functie eisen

Als heftruckchauffeur ben je flexibel, kun je goed samenwerken en steek je graag de handen uit de mouwen. Dit vul je aan met:


Je hebt wel eens op een heftruck gereden

Een heftruckcertificaat (of de bereidheid deze te behalen, regelen wij voor je)

Een VOG (op onze kosten)

Is de vacature heftruckchauffeur jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de knop. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met MF Uitzendbureau Hoogezand via (0598) 395 601.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via