Industrieel reiniger

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 11
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij jou daarmee helpen!  Als industrieel reiniger ben jij bezig met nieuwe projecten en leer jij een specialistisch vak kennen. Jij bent samen met collega’s bezig om onder andere tanks en fabrieken weer glimmend en schoon te maken. Jij hebt een flexibele baan en elke werkdag ziet er anders uit. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Als je industrieel reiniger maak jij onder andere fabrieken, combiwagens en opslagtanks schoon. Ook het reinigen van installatieonderdelen (leidingen) hoort bij jou verantwoordelijkheid. Samen met je collega's ga jij elke dag op pad naar verschillende locaties, waardoor geen dag hetzelfde is. Jij werkt met een 2500 bar hoge drukspuit. Het werk is daarom fysiek af en toe zwaar. Mede hierdoor is het verplicht om een medische keuring te ondergaan, welke gebeurt voordat je kan starten. Jou begin tijden en eind tijden zijn verschillend, dit ligt namelijk aan het project waar je die dag aan werkt. Daarom is het belangrijk dat jij flexibel bent. Als nieuwe medewerker krijg jij de kans om een nieuw specialistisch vak te leren. Hiervoor krijg jij verschillende opleidingen aangeboden die jij naast je werk mag volgen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Heerenveen. Het bedrijf levert diensten in Nederland maar ook in andere landen zoals: Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Van industriële reiniging, tankreiniging en tanksanering tot aan transport. Binnen het bedrijf heerst een leuke en saamhorige sfeer, waar zij samen als collega's zorg voor dragen. Daarnaast vinden zij het milieu en de veiligheid binnen het bedrijf belangrijke zaken waar tijd en aandacht aan worden besteed. Jij komt te werken in een klein team, waarmee jij elke dag op pad gaat. Opleidingen en scholing zijn ook erg belangrijk binnen het bedrijf. Zij investeren in hun medewerkers en er zijn goede doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een nieuwe uitdaging om een specialistisch vak te leren, waaronder de kans om verschillende opleidingen via ons en de opdrachtgever te volgen;
  • Een bruto startsalaris van €11,86 per uur;
  • Reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding en weekendtoeslag.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou:

  • Dat jij een VCA certificaat hebt of bereid bent om deze te halen;
  • Dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B;
  • Dat jij veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebt staan.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil jij graag een specialist worden in jouw vak?  Neem dan snel contact met ons op! Mocht je nog vragen hebben, kun jij ons bereiken via: 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via