Monteur Kozijnen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 17
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Damwâld

Over de functie

Je hebt een achtergrond als timmerman of ervaring met kozijnen? Heb je verstand van verbouwen en renoveren? En vindt je het mooi om verschillende klussen te hebben? Dan is deze baan als monteur in de kozijnen jou op het lijf geschreven. Als je bezig bent met het plaatsen van kozijnen moet je kennis hebben van verschillende zaken. Zo is kennis van bouwmaterialen, constructie en vakmanschap belangrijk. Je kunt bouwtekeningen lezen en kunt samenwerken met je collega's en klanten om tot een goed resultaat te komen. Je werkt aan particuliere bouwprojecten en grotere nieuwbouwprojecten en kunt goed overleggen met meerdere partijen zoals andere aannemers en opdrachtgevers. Jij bent één van de visitekaartjes van het bedrijf. Samen met je collega ontvang je mooie projecten van de werkvoorbereiders op kantoor. Het magazijn zorgt ervoor dat jullie bus volgeladen staat met het juiste gereedschap en materiaal voor de klus. Na een goede kop koffie gaan jullie samen op weg. Er zit veel afwisseling in de opdrachten en er is volop werk. Veelal ben je met z'n tweeën op pad en er zijn projecten dat je met meerdere collega's aan de slag bent. De meeste projecten zijn in de noordelijke provincies van ons land met noordoost Friesland als basis. Aan het einde van de dag verzamelt iedereen op de vestiging om de dag af te sluiten. Er is een team van verschillende leeftijden met humor en doorzettingsvermogen. Waarin je goed kan samenwerken en veel plezier hebt. Door de groei aan projecten zoeken we een monteur ter versterking van dit team. Er is een grote kans op een vast contract direct bij de opdrachtgever. Je kunt beginnen als eerste of tweede monteur afhankelijk van je ervaring. Op vrijdagmiddag hoort een borrel erbij en is iedereen benieuwd naar de avonturen van die week.

Over het bedrijf

Het bouwbedrijf waar we voor op zoek zijn bevindt zich in het noordoosten van de provincie Friesland. Een MKB bouwbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen. In het bijzonder kunststofkozijnen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan dakkapellen, dakgoten en andere gevelbekleding. Door de hoge energieprijzen is het hebben van goed geïsoleerde kozijnen  een slimme keus. Het bouwbedrijf beschikt over een zeer grote ervaring op kunststof gebied. Het bouwbedrijf heeft klanten in de particuliere sector maar ook opdrachten voor grotere bouwprojecten. Het bedrijf heeft een hecht team van 12 werknemers die samen de klus klaren. Het team is opgesplitst in een montage afdeling, magazijn en een kantoor waar de administratie en werkvoorbereiding plaatsvindt. Het is een familiebedrijf met al ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Om 08:00 uur start de werkdag en om 17:00 uur sluit het bedrijf. Het bedrijf is bereikbaar met de fiets, auto en met het openbaar vervoer. 

Doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden binnen dit bedrijf. Samenwerken is noodzakelijk om de klus op een goede manier uit te voeren. Daarom moeten de collega's op elkaar kunnen bouwen. Mensen met een open houding en die houden van een proactief team passen hier goed. Je afspraken nakomen en tegen een grap kunnen hoort erbij. Veel werknemer zijn al meerdere jaren in dienst en hebben samen dit bedrijf opgebouwd. Hier kun je een leuke baan voor langere tijd vinden. Dit bedrijf geeft iemand de tijd en ruimte om het vak te leren of verder te ontwikkelen. In een team wat passie heeft voor het vak en een nuchtere Friese sfeer heerst.

Wat wij bieden

 • Salaris van €15,- tot €17,- bruto per uur op basis van de CAO Bouw
 • Uitzendcontract met uitzicht op een vast contract
 • Opbouw 8% vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Reiskostenvergoeding 

Functie eisen

 • Vakkundig en verstand van montage
 • Betrouwbare collega
 • Ervaring in de bouwsector
 • VCA-gecertificeerd
 • Rijbewijs B en eigen vervoer

Ben jij de vakkundige monteur kozijnen die wij zoeken? Heb jij het timmermansoog wat wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via