Productiemedewerker Houtskeletbouw (leerling)

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Kootstertille

Over de functie

Jij hebt de mentaliteit van een harde werker. Je bent handig en weet van aanpakken. Maar bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij onze opdrachtgever in het houtskeletbouw kun jij deze nieuwe uitdaging vinden! We zijn op zoek naar ervaren en onervaren productiemedewerkers die graag in houtskeletbouw en prefab houten woningbouw willen werken. Het is belangrijk dat je over de juiste mentaliteit beschikt. Je bent betrouwbaar, leergierig en bent een doorzetter. Je komt je afspraken na en bent bereid vaardigheden te leren van ervaren vakmensen. De vaardigheden die komen kijken bij houtskeletbouw kun je binnen het bedrijf leren. We zijn op zoek naar mensen in de noordoostelijke regio van Friesland. Je gaat mee op klussen in de noordelijke provincies, Groningen, Drenthe en natuurlijk Friesland. Daarnaast werk je ook als productiemedewerker in de fabriek waar alles wordt gemaakt en voorbereid. Dit is de afdeling waarin iedereen start binnen dit bedrijf. Hier worden de verschillende onderdelen gemaakt die later worden gebruikt in de bouw. Je bent hier gedeeltelijk productiemedewerker en montagemedewerker. Er wordt gewerkt met de nieuwste machines op het gebied van zagen en frezen. Hier wordt je door je collega's in opgeleid. Heb je al ervaring? Dan kun je direct aansluiten bij de vakmensen en aan de slag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16:30.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in hout. Van prefab bouw tot houtskeletbouw, vloeren en wanden. Alles komt voorbij. Dit maakt dat er veel verschillende klussen worden uitgevoerd. Het bedrijf neemt de klant mee van het tekenen van de projecten tot het daadwerkelijk realiseren van de bouw. Met een team van vakmensen die passie hebben voor het vak. Er heerste een nuchtere en laagdrempelige sfeer waardoor iedereen zich thuis voelt binnen dit team. De mentaliteit van niet lullen maar poetsen omschrijft goed hoe het binnen dit bedrijf gaat en wat het bedrijf van haar werknemers verwacht. Met z'n allen de schouders eronder om ervoor te zorgen dat het werk met zorg en kwaliteit wordt uitgevoerd.

Naast het werken is er natuurlijk ook tijd voor een borrel op vrijdag en wordt er veel gelachen onder het werk. Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan met een leuk team zonder moeilijke toeters en bellen. En wil je een echt vak leren, dan moet je hier zijn!

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring (volgens CAO Timmerindustrie);
 • Gezellige ploeg collega's;
 • Opbouw pensioen en vakantiegeld;
 • Aanstelling voor langere tijd met grote kans op een vast contract.

Functie eisen

 • Betrouwbare collega met humor;
 • Leergierig en staat open voor input van anderen;
 • Rijbewijs B en eigen vervoer is een pré;
 • Minimaal 4 dagen beschikbaar, het liefst 5.

Ben jij de startende productiemedewerker in de houtskeletbouw die wij zoeken? Heb jij het timmermansoog wat wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via