Constructiebankwerker Burgum

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Burgum

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven constructiebankwerker. Aan de hand van technische tekeningen zet je samen met een gemotiveerd en hecht team portalen en masten voor onder andere straatverlichting zorgvuldig in elkaar. Deze portalen worden zowel nationaal als internationaal overal verkocht. Kortom, jouw werk wordt overal gezien in binnen en buitenland! Het gaat veelal om seriematige werkzaamheden waaronder boren, zagen, tappen en lassen. Dit alles doe jij met een zelfstadige en pro- actieve houding. Ervaring als constructiebankwerker is erg mooi meegenomen maar met de juiste houding ben je hier aan het juiste adres! Wij investeren graag in mensen die dit vak graag willen leren. Het betreft een fulltime functie als constructiebankwerker in zowel 2 ploegen diensten (06:00-14:00 tot 14:00) als dagdienst (07:00) tot (16:00). 

De dagdienst functie is een iets specifiekere functie als constructiebankwerker. Hier wordt een wat hoger technisch niveau gevraagd. Het gaat bij deze functie om veel laswerkzaamheden die goed en secuur gedaan moeten worden. Voor deze functie zijn wij opzoek naar een ervaren maar ook onervaren constructiebankwerker. Zoek je een leerbedrijf voor je BBL studie waar je veel kan leren en je MIG/MAG skills goed kan ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Er zijn tal van redenen om voor een opleiding te kiezen: je komt van de middelbare school en je gaat voor een vervolgopleiding. Misschien wil je van beroep veranderen, maar heb je niet het benodigde diploma. Wie weet ben je ooit aan een opleiding begonnen, maar heb je deze destijds niet afgemaakt. Wat de reden ook is, met leren en werken zorgen we samen met jou en de opdrachtgever dat de functie die je ambieert binnen je bereik komt. Daarnaast betalen wij 100% van de rekening en ben je altijd verzekerd van de persoonlijke begeleiding van een opleidingsadviseur van MF. Helemaal vrijblijvend is dat natuurlijk niet; het vraagt wel om doorzettingsvermogen en de motivatie om je opleiding tot een goed einde te brengen. Heb je die eigenschappen? Dan zal je versteld staan van wat je kunt bereiken. Samen met MF.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en levert stalen masten. Deze stalen masten worden veelal gebruikt voor o.a. straatverlichting en verkeerstoepassingen. In dit bedrijf hangt een zeer open en persoonlijke sfeer waardoor er veel communicatie met elkaar is. Om deze reden wordt eigen inbreng en creativiteit erg gewaardeerd

Wat wij bieden

Als productiemedewerker/lasser heb je een waardevolle rol waarbij jij ervoor zorgt dat alles tijdig wordt afgerond. Hiervoor kan je rekenen op het volgende:

 • Een uitstekend salaris conform CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijven;
 • Mooie functie binnen een enthousiast team;
 • Reiskostenvergoeding, 8,33% vakantiegeld en na 8 weken bouw jij al pensioen op:

Extra bij BBL; 

 • Een opleiding op kosten van MF:
 • Begeleiding gedurende de opleiding;
 • Wij werken samen met jou aan een mooie toekomst waarin jij jezelf kunt ontwikkelen;
 • Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Op 1 van deze werkdagen, ga je naar school voor theorieles.

Functie eisen

 • Je bent praktisch ingesteld en staat open om dingen te leren;
 • Je hebt een actieve houding;
 • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken;

Heb jij interesse in deze veelzijdige en verantwoordelijke functie als constructiebankwerker in Burgum of heb je nog vragen? Je kan contact opnemen met mij (Bram) via whatsapp 06-82597653 of gewoon even naar onze vestiging bellen of mailen telnr. 058 2039010 mail: leeuwarden@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via