Productieplanner kartonindustrie omgeving Hoogezand

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Sappemeer

Over de functie

Ben jij een positieve, proactieve en vooral flexibele productieplanner die graag een cruciale rol wil hebben binnen een grote organisatie? Zoek dan niet verder! Wij zijn opzoek naar jou.

In het eerste half jaar binnen de organisatie als productieplanner ga jij meehelpen tijdens de implementatie van een nieuw ERP systeem, echter ligt de focus vooral op het leren van de ins en outs binnen het plannen van karton- en papiermachines met de huidige systemen. 

Als jij de basis in de vingers hebt ga jij verder met het ontdekken van het nieuwe systeem, hierdoor ontwikkel jij je tot HET aanspreekpunt binnen de organisatie als het gaat om het nieuwe systeem. 

Naast het planningswerk ga jij je ook bezig houden met optimaliseren van het nieuwe ERP Systeem en ondersteun jij de gebruikers op de verschillende afdelingen. 

Jij wordt de verantwoordelijke die verbetervoorstellen gaat maken en het systeem steeds verder optimaliseert!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert massiefkarton voor onder andere hard gebonden boeken, ringbanden en luxe verpakkingen. Dit gebeurt op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer waar drie geavanceerde kartonmachines en twee papiermachines staan. Wanneer deze machines volop worden gebruikt wordt er jaarlijks meer dan 250.000 ton karton uit 100% oud papier gemaakt. Als operator heb je een belangrijke bijdrage in het ontwikkelen en leveren van karton. 

Wat wij bieden

Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Jouw nieuwe werkgever hecht veel waarde aan goede medewerkers, daarom zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Daar voegen we aan toe:

 • Een prima reiskostenvergoeding;
 • Na 8 gewerkte weken bouw je al pensioen op;
 • Op basis van een fulltime werkweek (40 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Een fulltime vaste baan, daar bedoelen we mee dat je voor lange tijd bij dit bedrijf kunt werken! (Met uitzicht op overname!)

Functie eisen

Om deze mooie functie te kunnen invullen zoeken wij het volgende in jou:

 • Jij hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Jij hebt enige ervaring als planner in een productieomgeving;
 • Jij hebt interesse in ERP-Systemen;
 • Jij beheerst de Engelse taal zowel in woord als geschrift. 

Zie jij zelf al werken aan de het nieuwe ERP Systeem? Wacht dan niet en zoek contact met mij! Stuur gerust even een berichtje naar Harmen van der Klok via 06-12496865 of solliciteer via de sollicitatieknop. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via