Klantenservicemedewerker telefoonprovider

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Maastricht

Over de functie

Lijkt jou een functie als klantenservicemedewerker bij een telefoonprovider leuk? Heb jij ervaring in de klantcontact? Dan hebben wij dé functie voor jou!

In de functie van klantenservicemedewerker telefoonprovider krijg je allerlei vragen van klanten. Dit kan gaan over facturen, maar ook over een technisch probleem. Jij geeft de klanten tips over wat ze het beste kunnen doen! Je hoeft in deze functie geen IT expert te zijn! Belangrijk is dat jij weet welke vragen je moet stellen om er samen met de klant uit te komen. Weet je het antwoord niet? Geen probleem! Via de chat of op kantoor kan je met je collega's overleggen over welke oplossing het beste is.
Tijdens je pauzes heb je tijd om met je collega's te kletsen en zelfs (online) spelletjes te spelen. Aangezien er medewerkers zijn vanuit Vlaanderen en Nederland, zullen deze teams het hierin tegen elkaar opnemen. Een leuke en informele werksfeer dus!
Na het ontspannen spelletje (of minder ontspannen, wij weten immers niet hoe competitief jij bent ;)), ga je weer verder met je werkzaamheden. Soms zullen werkdagen wat rustiger zijn, hierdoor heb je tijd om de binnengekomen e-mails te beantwoorden en zoek je al zoveel mogelijk informatie op voor de klant, zodat je ze duidelijk antwoord op hun vraag kan geven wanneer je ze spreekt. 

Je bent beschikbaar van maandag t/m zondag van 08:00 uur - 22:00 uur. Daarnaast volg je een online (betaalde) training van twee weken. Hierin is het belangrijk dat je deze fulltime bij kan wonen. Daarna is er de mogelijkheid om parttime aan het werk te gaan. 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg. Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten.

Wat wij bieden

 • Bruto uurloon van €10,50
 • Prestatiebonus die kan oplopen tot €2,00 bruto per gewerkt uur. Al met al dus een bruto uurloon die kan oplopen tot €12,50, afhankelijk van de KPI's
 • Online betaalde training

Functie eisen

 • Je hebt ervaring met klantcontact
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent communicatief vaardig en flexibel
 • Je bent 24-40 uur beschikbaar
 • Minimaal 1 dag in het weekend + 2 avonden beschikbaar

Ben jij geïnteresseerd in de functie van klantenservicemedewerker telefoonprovider, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Assen door te bellen naar 0592 318333 en vraag naar Sarah-Jayn. Heb je geen vragen meer, maar heb je wel heel veel zin om aan het werk te gaan in deze functie? Solliciteer dan nu!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via