Getec-Park Emmen zoekt industrieel reinigers

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats EMMEN

Over de functie

Voor het Getec-Park in het hartje van Emmen zijn wij opzoek naar industrieel reinigers voor in de dagdienst. Je komt te werken in een hecht team. Je werkt heel veel samen en je moet blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Vandaar dat wij het erg belangrijk vinden dat je duidelijk kunt communiceren en dat je collegiaal bent. Klantvriendelijkheid staat tevens hoog in het vaandel.

Jouw werkzaamheden zijn divers, wat inhoud dat geen dag hetzelfde is. Het ene moment rijdt je op de heftruck en het andere moment ben je verantwoordelijk voor het reinigen van tankwagens. Nog weer een ander moment hang je in een veiligheidstuig in een silo. En dit is nog maar een korte omschrijving van hoe jouw werkdag eruit kan zien. Kortom, een erg veelzijdige baan!

Mocht je nog niet de diploma’s op zak hebben maar heb je wel een juiste instelling? Geen probleem dan deze kun je via ons halen!

Over het bedrijf

Getec-Park Emmen is een gerenommeerde werkgever in het hartje van Emmen. Op het Getec-Park bevinden zich grote bedrijven als bijvoorbeeld DSM en Teijin. Getec staat voor kwaliteit van dienstverlening en dat straal jij dus ook uit!

Wat wij bieden

Een dienstverband voor langere tijd in een hecht team;

Reiskostenvergoeding vanaf 11 km;

Opleiding ‘’hoge drukreiniger’’;

Een ruime vergoeding voor een storingsdienst;

Salaris op basis van ervaring en certificaten tussen de €12 en €14

Functie eisen

Je bent nauwkeurig

Je bent betrouwbaar

Je bent een echte teamplayer zonder hoogtevrees of claustrofobie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via