Fulltime schadebehandelaar omgeving Drachten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 3400
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Surhuisterveen

Over de functie

We hebben een nieuwe uitdaging in de verzekeringswereld voor je! Als ervaren schadebehandelaar ga jij met met behulp van je collega's de schadeafdeling intern opgeven. Jij gaat naast het behandelen van schades en adviseren van klanten dus veel bezig zijn met het opzetten van de structuur van de afdeling en bent veel in contact met de verzekeraars. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Lees dan snel verder.

In deze functie heb jij een bepalende rol en heb je veel verantwoordelijkheid. Met betrekking tot het schade segment ga jij alles opzetten. Je hebt een adviserende rol, je bent behandelaar en je bent het contactpersoon voor de verzekeraars waar het kantoor mee samenwerkt. Kijkend naar de verantwoordelijkheid die deze functie met zich meebrengt, zoekt het kantoor iemand die meerdere ballen in de lucht weet te houden. Wanneer het druk is en er van meerdere kanten aan je wordt getrokken kom je helemaal in je element en houd jij structuur in je werk. Een erg mooie uitdagende functie waarin je veel vrijheid krijgt om je werk zo goed mogelijk te doen. Het is mogelijk om fulltime en parttime te werken en het kantoor is geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:00.

Over het bedrijf

Het kantoor waar jij aan de slag gaat, is gevestigd in de omgeving van Drachten en zijn al vele jaren actief in de verzekeringsbranche. Als schadebehandelaar kom jij te werken in een team van 9 collega’s. Op het kantoor hangt een betrokken en persoonlijke sfeer en heerst een no-nonsense cultuur. Het kantoor is op zoek naar een collega die zich voor langere tijd aan het bedrijf wil binden.  

Wat wij bieden

 • Kom jij op contract bij onze opdrachtgever en krijg jij een baan waar jij je voor langere tijd kan inzetten;
 • Krijg jij de kans om een nieuwe afdeling op te zetten binnen een groeiend bedrijf;
 • Mogelijkheid om parttime (minimaal 24 uur) of fulltime te werken.

Functie eisen

Om te starten aan deze nieuwe uitdaging als parttime schadebehandelaarr omgeving Drachten, heb jij de volgende kwaliteiten en certificaten:

 • Ervaring in de verzekeringswereld, als adviseur of schadebehandelaar;
 • WFT Schade & WFT Inkomen of ben je bereid deze te halen/vernieuwen;
 • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, fulltime werken is eventueel ook een optie;
 • Ben jij empathisch en besluitvaardig.

Zie jij het opzetten van een schadeafdeling binnen een assurantiekantoor als een leuke nieuwe uitdaging? Stuur dan je sollicitatie voor de functie schadebehandelaar in de omgeving van Drachten naar ons toe. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze vestiging in Drachten via 0512-542742 en vraag naar Duncan.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via