Steigerbouwer Fulltime Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 2500
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Als steigerbouwer ben je fysiek sterk en heb je geen last van hoogtevrees. Je bent een doorzetter, werkt graag in de buitenlucht en kan goed samenwerken. Samen met collega’s ben jij verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende bouwlocaties. Je werkt samen met bouwbedrijven zodat zij aan de slag kunnen op jullie steigers.

In de ochtend verzamelen jullie rond 07:00 in Leeuwarden om de dag te starten. Onder het genot van een kop koffie nemen jullie de planning door. Daarna stap je samen met je collega's in de bus en rijden jullie richting de bouwlocatie. Samen met andere steigerbouwers gaan jullie aan de slag met de opbouw van een steiger. Deze week moet er een oud pand worden gerenoveerd en jullie zorgen ervoor dat het bouwbedrijf veilig aan de slag kan. Elke klus brengt weer een nieuwe uitdaging en moet er een nieuw plan worden bedacht. Zodat de steiger goed rondom het gebouw staat en dit op een veilige manier wordt opgebouwd. In deze functie kom je op mooie plaatsen in de noordelijke provincies. Je kunt lekker in de buitenlucht aan de slag. Voor deze functie is het handig als je zelf een rijbewijs hebt. In overleg is het mogelijk om opgehaald te worden op route naar de klus. De dagen eindigen rond 16:00 en het motto is: we stoppen pas als het werk klaar is. Je vindt het dus niet erg om een kwartier langer door te zetten. Maar jij bent immers een doorzetten die zijn/haar hand hier niet voor omdraait.

Over het bedrijf

Met ruim 30 jaar ervaring in de verhuur van bouwmachines en gereedschap mag onze opdrachtgever zich met trots specialist van het Noorden noemen. Zij hebben een breed verhuurassortiment voor zowel de professional als particulier. Van aannemer, schilder, monteur, stratenmaker en hovenier tot de klusser die thuis graag de handen uit de mouwen steekt. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef-/hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor tuin, hout, metaal en beton. Zij hebben alles in huis. Daarnaast heeft het bedrijf veel onderdelen zoals transport, verkoop en onderhoud in eigen beheer. Hierdoor kunnen ze snel schakelen en kunnen ze meedenken in totaaloplossingen.

Onze opdrachtgever is een grote speler met verschillende bedrijfsonderdelen dit verspreid zitten in de Noordelijke Provincies. Het onderdeel waar we mensen voor zoeken zit in Leeuwarden maar heeft opdrachtgevers in de gehele provincie. Er heerst een ''niet lullen maar poetsen'' mentaliteit en je moet samen de klus klaren. Op elkaar kunnen bouwen is erg belangrijk voor dit bedrijf.

Wat wij bieden

 • Fulltime baan met kans op vast contract
 • Bruto salaris van €2100 tot €2500 bruto per maand (op basis van fulltime)
 • Baan met afwisseling van projecten
 • Leuke ploeg collega's


Ben jij de steigerbouwer met doorzettingsvermogen die wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging en Ariën kan je alles vertellen over deze vacature. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Functie eisen

 • Geen hoogtevrees
 • Fysiek fit en een doorzetter
 • Jij werkt graag in de buitenlucht
 • Fulltime beschikbaar (Maandag tot Vrijdag)
 • VCA en/of steigerpas is een voordeel
 • Rijbewijs en eigen vervoer

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via