Montagemedewerker Fulltime Regio Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 14
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Franeker

Over de functie

Jij bent handig en hebt affiniteit met hout. Jij hebt de mentaliteit van een harde werker. Je bent handig en weet van aanpakken. Maar bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij onze opdrachtgever in houtbewerking kun jij deze nieuwe uitdaging vinden!

Als montagemedewerker ben je werkzaam in de werkplaats en binnen de montage. De werkzaamheden bestaan uit het maken van verschillende onderdelen voor onder andere keukens, badkamers en sanitaire voorzieningen. Jij verzint de meest originele ideeën om uitdagingen aan te gaan, bent vindingrijk en veerkrachtig. Jij bent een nauwkeurige werker met oog voor detail. Jouw werk stopt pas als er kwaliteit is geleverd.

Een uitdagende functie voor nu en in de toekomst. Met een gemotiveerde en leergierige werkhouding kan je ver komen binnen dit bedrijf. Ze investeren graag in jou, neem het heft in eigen handen om jouw toekomst vorm te geven.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ambitieuze en innovatieve producent van interieurbouw tot maatwerk meubelen. Samen met een team 25 enthousiaste medewerkers produceert onze opdrachtgever elke dag kwalitatief hoogstaande producten van houten plaatmateriaal. Van panelen en koffiekasten tot bureaus en systeemwanden: ze maken echt alles, én op maat! Ben jij de productiemedewerker die het team komt versterken? Als productiemedewerker kan jij het verschil maken in een hightech fabriek. Het is een gezellige nette werkplek met vakkundige collega’s om mee samen te werken. Het bedrijf gaat samen met jou kijken naar jouw interesses en ervaring in de verschillende rollen die het bedrijf heeft. Hierdoor krijg je mee wat er gebeurt binnen het bedrijf en in welke richting jij jezelf kunt ontwikkelen. Dit wordt regelmatig afgewisseld zodat jij allround wordt ontwikkeld.

De specialiteit is het produceren van volledig gebruiksklare keukens, toiletunits en badkamers die op locatie direct gemonteerd kunnen worden. Dit doen zij allemaal zonder onze kernkwaliteit uit het oog te verliezen; seriematig machinaal produceren met een hoog kwaliteitsniveau.


 


Wat wij bieden

 • Fulltime functie van 38,75 uur per week;
 • Salaris van tussen de €10 en €15 per uur;
 • Innovatief en ambitieus bedrijf die graag investeert in zijn medewerkers;
 • Vrijheid en afwisseling in je werk; 

Functie eisen

 • Teamspeler die zelfstandig kan werken;
 • Proactieve, gemotiveerde en leergierige houding;
 • Aantoonbare ervaring in de branche of vergelijkbare functie;

Ben jij de proactieve montagemedewerker in de houtbewerking die wij zoeken? Werk jij nauwkeurig met oog voor detail? Solliciteer dan op deze vacature! En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via