Operator Fulltime Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 19
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Harlingen

Over de functie

Wil jij graag als operator in de 3-ploegen aan de slag? Werk in een nieuw gezellig team bij onze opdrachtgever en verdien een startsalaris van €15,89 per uur!

 Je komt in drie ploegen te werken dit betekent vijf dagen van 6:00 tot 14:00, vijf dagen van 14:00 tot 22:00 en vier dagen van 22:00 tot 6:00 uur. In de 3-ploegdienst heb jij vrij wanneer een ander dat niet heeft. Voordelen hiervan zijn bijvoorbeeld dat jij je kinderen regelmatig van school kan brengen en ophalen, het lekker rustig is in de sportschool, winkelstraat en kapper. Daarnaast krijg je natuurlijk een financiële compensatie voor het werk op onregelmatige tijden. En iedereen die ooit in ploegendienst werkte zal het beamen; ploegenwerk schept een band. Dag en nacht samenwerken met dezelfde mensen is toch iets heel anders dan een nine-to-five job. 

Spreekt jou dit aan? Start dan je carrière bij onze opdrachtgever. Je loopbaan begint met een interne opleiding waarbij jij door een ervaren collega mee wordt genomen in het volledige proces. Hierbij moet je denken aan werkzaamheden als het instellen van de machine en controleren op kwaliteit. Een erg afwisselende job dus! 

Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor het produceren van verpakkingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Denk hierbij aan verpakkingen voor A-merken zoals Chocomel, Coco-Cola en Bavaria en andere producten die jij dagelijks in de supermarkt tegenkomt. Dit allemaal gebeurt in een hightech fabriek waar jij als operator het verschil gaat maken.

Doe jij je werk goed en heb je het zelf ook naar je zin dan krijg jij uiteindelijk een vast contract!

 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 50 jaar een leidende speler in het produceren van verpakkingen. Binnen het bedrijf is de werksfeer erg goed er wordt op een informele manier met elkaar gecommuniceerd en is er ook zeker ruimte voor humor. Een veilige, gezellige en leerzame werkomgeving waar jij als operator een belangrijke rol hebt. Onze opdrachtgever werkt voor grote merken in de voedingsindustrie. Ze zijn zowel internationaal als nationaal georiënteerd. Er zijn doorgroeimogelijkheden en de werknemer staat in de bedrijf centraal. Er wordt tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van jou als persoon en in het team waarin je werkt.

Wat wij bieden

 • Startsalaris van €15,89 (inclusief ploegen toeslag) bruto per uur;
 • Fulltime baan van 36 uur per week;
 • Wekelijks je salaris gestort op donderdag;
 • Uitzicht op vast dienstverband;
 • Reiskosten (€0,19 per kilometer, dit gaat in januari 2023 omhoog);

Functie eisen

 • Bereid om in 3-ploegen te werken
 • Rijbewijs en vervoer
 • Je kan goed kleuren onderscheiden
 • Je bent flexibel ingesteld en je weet van aanpakken

Ben jij de operator die wij zoeken?  Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via