Productiemedewerker 5-ploegen

 • Aantal uren per week 34 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 16
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Westerbroek

Over de functie

Tijd voor een volgende stap? Een van onze grote klanten is op zoek naar productiemedewerkers voor een langere periode. Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en ben jij voor een lange periode beschikbaar om te werken in de 5 ploegen diensten? Door jouw inzet wordt er jaarlijks bijna 80.000 ton glasvezel geproduceerd. Deze glasvezel wordt in oneindig veel producten gebruikt. Wist je dat glasvezel in sportartikelen, auto-onderdelen en behuizingen van gereedschappen zat? Gaaf toch dat je hier je steentje aan kunt bijdragen?

Als productiemedewerker start je op de afdeling nabewerking. Hier komt het voorbewerkte glasvezel om afgemaakt te worden tot een product die rechtstreeks naar de klant gaat. Hier komt jouw productie ervaring goed van pas. Je checkt de machines en stelt ze zo in zodat het glasvezel op de juiste manier wordt bewerkt. Koud kunstje, want met jouw ervaring vlieg je over de knopjes van de machines en regel jij dat het glasvezel wordt voorzien van een coating of wordt versnippert. Alhoewel je zelf best vies kunt worden, zorg je voor vlekkeloze processen en maak jij klanten van NEG blij met glasvezel waar jij aan hebt gewerkt.

Ja, dit vind ik leuk!
Om te starten als productiemedewerker hoef je geen afgeronde opleiding te hebben. Wel is het belangrijk dat je ervaring hebt met werken in ploegendiensten (of onregelmatige diensten). Dus je bent gewend dat je wekker elke dag op een ander tijdstip gaat en daar heb jij geen problemen mee. Verder ben je voor een langere tijd beschikbaar.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een grote speler in de regio van Hoogezand op het gebied van glasvezel. Er werken zo'n 250 medewerkers in totaal.

Wat wij bieden

Een baan in de productie waar je voor lange tijd aan de slag kunt!

En verder:

 • Verdien je minimaal € 13,89 bruto per uur exclusief ploegentoeslag van 28,5%
 • Werk jij wekelijks gemiddeld 33,6 uur, gebaseerd op 5-ploegen (je weet nu al wanneer je moet werken in bijvoorbeeld september!)
 • Heb je 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur);
 • Ontvang je reiskostenvergoeding
 • Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op;
 • Kan jij door een intern opleidingstraject doorgroeien.

Functie eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar productiemedewerkers die de drive hebben om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Omdat glasvezel een hardnekkig product is, heb je geen last van een gevoelige huid. De machines zijn best hoog, om die goed te kunnen bedienen heb je een lengte tussen de 1.70 en 1.90 meter

Daar voeg jij aan toe:

 • Ervaring in de productie, bij voorkeur als productiemedewerker of operator 
 • Ben je woonachtig in de omgeving van Hoogezand of stad Groningen
 • Ervaring met het werken in ploegendiensten bij voorkeur 3 of 5 ploegen (onregelmatige diensten is ook akkoord)
 • Heb jij rijbewijs B en eigen vervoer 

Tof. Wanneer kan ik starten? Als het aan ons ligt ben je al heel snel welkom. Wanneer wij denken dat je goed past bij het bedrijf- en jij hier ook een goed gevoel bij hebt, stellen we je graag voor om eerst op rondleiding te gaan. Nog steeds een goed gevoel? Dan zal je opgeleid worden en na je inwerkperiode en plekje in de vaste ploeg krijgen!

Tot slot, wil jij jezelf aan ons voorstellen? Doe dit dan via de online sollicitatieknop. Op deze manier ontvangen Danielle & Davey je cv en kunnen zij contact met jou opnemen om de procedure te bespreken. Heb je nog vragen, bel dan naar MF Hoogezand via 0598-395601 en vraag naar Danielle of Davey. We zien je graag snel. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via