Bedrijfswagen Inbouwer | Fulltime | Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 2600
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Heb jij ervaring met bouwen, installatiewerk en houd je van specialistische klussen? Ben je bijvoorbeeld in het verleden ZZP'er geweest in de bouw of heb je ervaring in het inbouwen van bedrijfswagens? Dan is dit de baan die bij jou past. Voor een specialist in Leeuwarden zoeken wij mensen die houden van maatwerk en kwaliteit. Elke klus brengt nieuwe uitdagingen en daar krijg jij energie van.

Als monteur in de inbouw van bedrijfswagens werk jij samen met het team aan bedrijfswageninrichtingen. De bussen worden geleverd door bekende automerken en moeten worden voorzien van een inrichting. Deze inrichting is altijd op basis van maatwerk. Elke klant heeft zijn eigen wensen. De ruimte in een bedrijfswagen is beperkt en met een bedrijfswageninrichting kun je iedere centimeter zo efficiënt mogelijk benutten. En dit kan op talloze manieren. Denk bijvoorbeeld aan stellingkasten, vloerplaten, verlichting tot laadkleppen en zwaailichten. Ook aan de buitenkant van de bus kunnen er allemaal mogelijkheden worden aangebracht. Een bus voor een bouwvakker of installateur kan gebruik maken van imperialen, rolladders, opstaptreden en signaalverlichting. Als bedrijfswagenspecialist is er voor elke wens een oplossing en lever je altijd maatwerk. Dit is een baan waarin je veel afwisseling en uitdaging hebt. Je werkt met een team van 15 collega's. Samen denken jullie na over de oplossingen voor de klant en is geen klus hetzelfde. Dit is wat het werk ook zo leuk maakt.

We zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben met bouwen, constructiewerk en maatwerk. Je bent goed in het vinden van oplossingen en hebt oog voor kwaliteit. Het is een hecht team waarin je komt te werken dus je moet goed kunnen samenwerken en zult samen de klus moeten klaren. Humor en hardwerken staan hierin centraal. Voor de allround klusser is dit een speeltuin om in te werken. Als dit bij je past dan zien we jouw sollicitatie graag binnenkomen!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in maatoplossingen voor bedrijfswagens. Dit zijn oplossingen voor de binnen- en buitenkant van de bedrijfswagen. Je werkt in bedrijfswagens van grote merken als Volkswagen, Renault en Iveco. De bedrijfswagens komen binnen op locatie en worden daar voorzien van een inbouw. Dit is voor allerlei type bedrijven zoals bouwbedrijven, installateurs, pakketbezorgers en servicewagens. En de mogelijkheden zijn eindeloos op het gebied van interieur en exterieur.

Het bedrijf is nuchter en laagdrempelig. Iedereen van klant tot leverancier komt er over de vloer en er hangt een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het motto is: ''Haal alles uit de kast voor een optimale bedrijfswageninrichting!'' Dit doen ze met een team van ongeveer 15 mensen waarbij er veel moet worden samengewerkt. Het team is belangrijk en daar steekt het bedrijf veel tijd en energie in. Er heerst een directe sfeer met veel humor waarin iedereen gelijk is en er korte lijnen zijn. Kortom een leuke, nuchtere en eerlijke opdrachtgever met een grote kans op een vast contract.

Wat wij bieden

 • Vaste baan met grote kans op een vast contract bij de opdrachtgever
 • Marktconform salaris op basis van Klein Metaal CAO
 • Baan met veel afwisseling en eigen inbreng
 • Groep gezellige collega's met veel humor

Functie eisen

 • Ervaring met constructie en/of installatiewerk
 • Lezen van tekeningen en technisch inzicht
 • Fulltime beschikbaar
 • In bezit van een rijbewijs
 • Gezonde dosis humor


Ben jij handige klusser die wij zoeken? En wil je graag aan de slag als inbouwer in de bedrijfswagens? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via