Fulltime Steigerbouwer

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Hé jij daar! Ben jij graag aan het werk in de buitenlucht en zet jij je graag fysiek in? Heb jij daarbij geen hoogtevrees? Dan is de functie steigerbouwer geschikt voor jou! Als steigerbouwer werk je op verschillende bouwlocaties in het noorden van Nederland.

Als Steigerbouwer ben jij bezig met projecten en locaties. Samen met collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor het veilige monteren en demonteren van de steiger en het onderhouden van steigerwerk.  Jij hebt de luxe dat jou collega je bij huis ophaalt. Samen met een groep collega's rijden jullie naar de bouwlocatie waar de steigers geplaatst moeten worden. 

Mocht je nou geen ervaring hebben maar wel ruimtelijk en technisch inzicht hebben. Dan leren wij jou graag alle kneepjes van het vak zodat jij aan de slag kan als steigerbouwer. Heb jij al ervaring? Er is ook een mogelijkheid om voorman te worden! 

Over het bedrijf

Ben je als bouwbedrijf, particulier of ZZP'er op zoek naar materiaal voor je klus? Dan kun je dit huren bij onze opdrachtgever. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef-/hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor tuin, hout, metaal en beton. Zij hebben het allemaal!

Onze opdrachtgever is met 30 jaar ervaring één van de marktleiders op dit gebied. Zij zijn actief in de noordelijke provincies met meer dan 10 vestigingen! Hierdoor vindt je bij de vestigingen de noordelijke nuchtere mentaliteit die past bij de regionale klanten die zij bedienen. Doordat het bedrijf veelal alles kan aanbieden en dit in eigen beheer is zijn er korte lijnen en kan er snel geschakeld worden.

Als collega ga je aan de slag binnen een organisatie waarin veel samen wordt gewerkt tussen meerdere afdelingen. Er heerst een mentaliteit van hard werken en snel schakelen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de functies en het doorgroeien naar functies op andere afdelingen zoals de verhuur, verkoop en administratie. Samen met een gezonde dosis humor en collega's van verschillende takken van sport maak je er samen een succes van.

Wat wij bieden

Wat bieden wij jou als werkgever:

 • Een bruto uur salaris tussen de €12,- en €15,- euro;
 • Opleidingsmogelijkheden om het vak te leren;
 • Wekelijkse uitbetaling;
 • Contract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Mocht jij je VCA nog niet hebben, dan krijg je de mogelijkheid die via MF te behalen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou als steigerbouwer:

 • Je bent een echte aanpakker die graag in de buitenlucht werkt;
 • Je beschikt over een geldig VCA- certificaat;
 • Je beschikt over een rijbewijs B;
 • Jij kan goed samenwerken;
 • Je bent flexibel inzetbaar en dat jij hebt geen angst voor hoogtes.

Kun jij je vinden in de vacature steigerbouwer en heb je zin om fulltime aan het werk te gaan? Wacht dan niet langer en solliciteer via de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan 1 van onze collega's via 0512-542742. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via