Logistiek Medewerker | Fulltime | Regio Sneek

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2100 en € 3100
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Sneek

Over de functie

Maak jij gemakkelijk contact met mensen? Ben jij nauwkeurig en werk jij graag in teamverband? Heb jij technisch inzicht en kan jij kleine reparaties uitvoeren? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Je gaat aan de slag als terreinmedewerker expeditie, hier ga je uitvoerende taken verrichten rondom de inname en uitgifte van verhuurd materieel. Wanneer het materieel binnen komt zorg jij voor de inspectie hiervan, je controleert de status van het materieel en maakt dit gebruiksklaar voor de volgende verhuurronde. Hierbij hoort ook het onderhoud en of het uitvoeren van kleine reparaties aan het materieel. Daarnaast draag je samen met je collega's zorg voor het onderhouden van de werkplek en het terrein, dit om voor iedereen een veilig en overzichtelijke werkplek te behouden. Jij bent verantwoordelijk voor het correct laden en lossen van vrachtwagens en bedrijfsauto's, het verplaatsen van materialen met een heftruck en handelt de administratieve handelingen af van de leveringen en de retouren. 

Ben jij in bezit van een VCA diploma en/of een heftruckcertificaat dan is dit een groot voordeel. Heb je deze niet maar wil je dit wel graag behalen? Deze kan je via MF uitzendbureau behalen en wij betalen de kosten voor jou!

Over het bedrijf

Ben je als bouwbedrijf, particulier of ZZP'er op zoek naar materiaal voor je klus? Dan kun je dit huren bij onze opdrachtgever. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef-/hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor tuin, hout, metaal en beton. Zij hebben het allemaal!

Onze opdrachtgever is met 30 jaar ervaring, één van de marktleiders op dit gebied. Zij zijn actief in de noordelijke provincies met meer dan 10 vestigingen! Hierdoor vindt je bij de vestigingen de noordelijke nuchtere mentaliteit die past bij de regionale klanten die zij bedienen. Doordat het bedrijf veelal alles kan aanbieden en dit in eigen beheer is zijn er korte lijnen en kan er snel geschakeld worden.

Als collega ga je aan de slag binnen een organisatie waarin veel samen wordt gewerkt tussen meerdere afdelingen. Er heerst een mentaliteit van hard werken en snel schakelen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de functies en het doorgroeien naar functies op andere afdelingen zoals de verhuur, verkoop en administratie. Samen met een gezonde dosis humor en collega's van verschillende takken van sport maak je er samen een succes van.

Wat wij bieden

 • Salaris gebaseerd op ervaring met groei voor de toekomst
 • Vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Reiskostenvergoeding en werkkleding
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
 • Bij goed bevallen binnen een jaar direct dienstverband bij de opdrachtgever!

Functie eisen

Voor het goed uitvoeren van deze functie zoeken wij een collega met technisch inzicht.

 • Service- en resultaatgericht
 • Flexibel en stressbestendig
 • Nauwkeurig
 • Zelfstandig en proactief


Ben jij de logistiek medewerker die we zoeken? Ben je enthousiast met een aanpakkersmentaliteit, die graag in teamverband wil werken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via