Commercieel Medewerker Binnendienst | Fulltime of Parttime | Joure

 • Aantal uren per week 32 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1800 en € 2800
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Joure

Over de functie

Heb je ervaring in de klantenservice en op zoek naar de volgende stap? Kom je makkelijk in gesprek met mensen en kun je goed luisteren? Weet jij op een servicegerichte manier aan de telefoon de behoefte van de klant te achterhalen? En weet je vervolgens deze behoefte te vertalen naar een prachtig aanbod? Dan is dit de baan waar jij blij van wordt!

We zoeken een commercieel medewerker die servicegericht is en sterk is in persoonlijk contact. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf wat gespecialiseerd is in waterbehandeling. Dagelijks komen er aanvragen binnen van particulieren over het aanschaffen van een waterontharder. Jij neemt contact met hen op om het gesprek aan te gaan en informatie te geven over het gebruik van waterontharders. Door goed advies te geven en mee te denken met klant maak jij het verschil. Dit doe je door goed de luisteren en goed door te vragen om erachter te komen wat de klant precies wil en wat de mogelijkheden zijn. Op basis van deze informatie kom jij met een voorstel op maat die aansluit bij de wensen van de klant. Dit doe je op een servicegerichte manier en met veel persoonlijk waardevol contact. De nadruk in deze functie ligt op goed contact met de klant en hen van begin tot eind goed te helpen en te informeren. Hieruit ontstaat een goede relaties met de klant waardoor jij de gunning hebt en hen persoonlijk helpt met hun mogelijke aanschaf. Is je gesprekspartner overtuigd en zijn er technisch geen bezwaren voor installatie van de waterontharder, dan kun je direct zelf tot verkoop overgaan. Is het nodig dat er iemand langskomt voor een voorstel op maat? Of moet er een monteur langskomen om de situatie te bekijken? Dan maak jij de afspraak voor hen en zorg jij dat dit intern geregeld wordt. Je houdt je dus bezig met offertetrajecten, volgt acties op en ondersteunt de buitendienstmedewerkers bij de verkoop. Als het tot een aanschaf komt doe jij een stap extra om de klant te verassen en goed te helpen. Dit is de kern van het werk en de reden waarom onze opdrachtgever marktleider is op het gebied van waterbehandeling.

Je voert je werkzaamheden hoofdzakelijk telefonisch uit en legt verantwoording af aan de manager Commercie. Leidt een afspraak die jij hebt gemaakt tot de verkoop van een waterontharder dan verdien je een leuke bonus! Bellen doe je zonder belscript, je bent dus creatief maar vooral klantvriendelijk. Ben je op zoek naar een volgende stap in de klantenservice branche bij een bedrijf wat modern, innovatief en duurzaam is? Dan komen we graag met je in contact. Wie weet ben jij de nieuwe commercieel medewerker die het team van onze opdrachtgever komt versterken. De baan bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Identificeren en benaderen van potentiële klanten via telefoon, e-mail en social media
 • Het verstrekken van goede informatie met veel aandacht voor de klant
 • Opstellen en onderhandelen van offertes
 • Opvolgen van bestellingen en leveringen
 • Onderhouden van klantrelaties en het geven van uitmuntende service
 • Samenwerken met meerdere afdelingen om de klant op elk vlak te verassen met geweldige service

Over het bedrijf

Persoonlijk, servicegericht en sympathiek zijn woorden die onze opdrachtgever goed beschrijven. Als marktleider op het gebied van waterontharders werk je bij een bedrijf wat zeer vooruitstrevend is. Het bedrijf is begonnen als een familiebedrijf en uitgegroeid tot een speler die het verschil maakt. Zij maken het verschil door zeer klantvriendelijk en servicegericht te zijn. Meedenken en meeleven met de klant is erg belangrijk. De klanten van onze opdrachtgever zijn enthousiast over de persoonlijke, sympathieke manier van werken. Dat geeft energie voor alle partijen. Het bedrijf heeft een nuchtere en informele sfeer waarin samenwerken centraal staat. Je bent als groep verantwoordelijk voor een goede dienstverlening en dit doe je samen. Dit voel je in het hele bedrijf en is de reden dat mensen hier al jaren werken. Daarnaast is er veel aandacht en tijd voor de werknemers. Intern zijn er tal van opleidingen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Kortom een werkgever waar er naar de mens wordt gekeken en waar jij jezelf kunt zijn!

Wat wij bieden

 • Een superleuke werkomgeving met gezellige en gedreven collega’s
 • Flexibele werktijden
 • De mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling
 • Vergoeding van je reiskosten (tot 30km enkele reis)

Functie eisen

 • Je bent commercieel, servicegericht en kan goed luisteren
 • Ervaring met klantcontact zoals klantenservice, horeca en/of retail is een voordeel
 • Proactief en goed in het benutten van kansen
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt doel- en resultaatgericht

Ben jij service gerichte commercieel medewerker voor de binnendienst die wij zoeken? Krijg je energie van klantcontact en weet je kansen te benutten? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via