Constructiebankwerker Lasser | Fulltime | Burgum | BBL-opleiding mogelijk

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Burgum

Over de functie

Je spreekt vanuit nature de technische taal, je begrijpt goed en snel wat andere collega's bedoelen en wil graag samen voor het ultieme resultaat gaan! Als jij jezelf hier in herkent dan is deze vacature als constructiebankwerker in Burgum echt iets voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven constructiebankwerker. Aan de hand van technische tekeningen zet je samen met een gemotiveerd en hecht team portalen en masten voor onder andere straatverlichting zorgvuldig in elkaar. Deze portalen worden zowel nationaal als internationaal overal verkocht. Kortom, jouw werk wordt overal gezien in binnen en buitenland! Het gaat veelal om seriematige werkzaamheden waaronder boren, zagen, tappen en lassen. Dit alles doe jij met een zelfstadige en pro- actieve houding. Ervaring als constructiebankwerker is erg mooi meegenomen maar met de juiste houding ben je hier aan het juiste adres! Wij investeren graag in mensen die dit vak graag willen leren. Het betreft een fulltime functie als constructiebankwerker in zowel 2 ploegen diensten 06:00 tot 14:00 als dagdienst 07:00 tot 16:00.

De dagdienst functie is een iets specifiekere functie als constructiebankwerker. Hier wordt een wat hoger technisch niveau gevraagd. Het gaat bij deze functie om veel laswerkzaamheden die goed en secuur gedaan moeten worden. Voor deze functie zijn wij opzoek naar een ervaren maar ook onervaren constructiebankwerker. Zoek je een leerbedrijf voor je BBL studie waar je veel kan leren en je MIG/MAG skills goed kan ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Er zijn tal van redenen om voor een opleiding te kiezen: je komt van de middelbare school en je gaat voor een vervolgopleiding. Misschien wil je van beroep veranderen, maar heb je niet het benodigde diploma. Wie weet ben je ooit aan een opleiding begonnen, maar heb je deze destijds niet afgemaakt. Wat de reden ook is, met leren en werken zorgen we samen met jou en de opdrachtgever dat de functie die je ambieert binnen je bereik komt. Daarnaast betalen wij 100% van de rekening en ben je altijd verzekerd van de persoonlijke begeleiding van een opleidingsadviseur van MF. Helemaal vrijblijvend is dat natuurlijk niet; het vraagt wel om doorzettingsvermogen en de motivatie om je opleiding tot een goed einde te brengen. Heb je die eigenschappen? Dan zal je versteld staan van wat je kunt bereiken. Samen met MF.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en levert stalen masten. Deze stalen masten worden veelal gebruikt voor o.a. straatverlichting en verkeerstoepassingen. In dit bedrijf hangt een zeer open en persoonlijke sfeer waardoor er veel communicatie met elkaar is. Om deze reden wordt eigen inbreng en creativiteit erg gewaardeerd. Het bedrijf is van middelgrote omvang en heeft klanten uit binnen- en buitenland. Er heerst zoals gezegd een open sfeer waarin er veel wordt samengewerkt en samen gedacht. Het bedrijf is goed in het scholen en ontwikkelen van medewerkers. Of je nu jaren ervaring hebt of net komt kijken in de technische branche, dat maakt niet uit. Voor een ieder is er een passend traject waardoor jij wordt opgeleid tot een volwaardig collega!

Wat wij bieden

Als productiemedewerker/lasser heb je een waardevolle rol waarbij jij ervoor zorgt dat alles tijdig wordt afgerond. Hiervoor kan je rekenen op het volgende:

 • Een uitstekend salaris conform CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijven
 • Mooie functie binnen een enthousiast team
 • Volop doorgroeimogelijkheden in functie en in salaris
 • Reiskostenvergoeding, 8,33% vakantiegeld en na 8 weken bouw jij al pensioen op

Extra bij BBL;

 • Een opleiding op kosten van MF:
 • Begeleiding gedurende de opleiding;
 • Wij werken samen met jou aan een mooie toekomst waarin jij jezelf kunt ontwikkelen;
 • Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Op 1 van deze werkdagen, ga je naar school voor theorieles.

Functie eisen

 • Je bent praktisch ingesteld en staat open om dingen te leren
 • Je hebt een actieve houding
 • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken
 • Je hebt iets met techniek en wilt dit graag ontwikkelen


Heb jij interesse in deze veelzijdige en verantwoordelijke functie als constructiebankwerker in Burgum of heb je nog vragen? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via