Operator | BBL | Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1800 en € 2800
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat voor onze BBL-opleiding tot operator. Als BBL-leerling zal je de opleiding volgen in onze productieomgeving en tegelijkertijd de theorie toepassen in de praktijk. De opleiding duurt in totaal 2 jaar en zal bestaan uit zowel praktijk- als theorieonderdelen. Je zal werken in een 3-ploegensysteem en zal onder leiding staan van ervaren operators.

De opleiding is bedoeld voor kandidaten die een MBO diploma willen behalen en zich willen ontwikkelen tot operator in de techniek. De opleiding duurt 1 jaar en bestaat uit zowel theorie- als praktijkonderdelen. Jij gaat werken in een 3-ploegensysteem en komt onder leiding te staan van ervaren operators. De opleiding leidt op voor het MBO diploma in de techniek en biedt jou doorgroeimogelijkheden in de sector. 

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft een modern en efficiënt productieproces met geavanceerde machines en technologieën. De werknemers zijn getraind en ervaren in hun respectievelijke rollen en er is een cultuur van continu verbeteren en innovatie. Op het gebied van veiligheid en gezondheid is het bedrijf zeer strikt, met veiligheidsprocedures en -maatregelen die zijn ontworpen om werknemers te beschermen tegen potentiële gevaren op de werkplek. Het bedrijf heeft een open en transparante communicatie en er is een sterk gevoel van teamgeest onder de werknemers. Er is een klimaat van respect en waardering voor de bijdragen van elke individuele medewerker en er zijn veel kansen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Wat wij bieden

 • Een BBL-opleiding met doorgroeimogelijkheden
 • Opleiding betaald door MF met een stageplek
 • Elke week een mooi salaris
 • Uitzicht op vast dienstverband


Er zijn tal van redenen om voor een opleiding te kiezen: je komt van de middelbare school en je gaat voor een vervolgopleiding. Misschien wil je van beroep veranderen, maar heb je niet het benodigde diploma. Wie weet ben je ooit aan een opleiding begonnen, maar heb je deze destijds niet afgemaakt. Wat de reden ook is, met leren en werken zorgen we samen met jou en de opdrachtgever dat de functie die je ambieert binnen je bereik komt. Daarnaast betalen wij 100% van de rekening en ben je altijd verzekerd van de persoonlijke begeleiding van een opleidingsadviseur van MF. Helemaal vrijblijvend is dat natuurlijk niet; het vraagt wel om doorzettingsvermogen en de motivatie om je opleiding tot een goed einde te brengen. Heb je die eigenschappen? Dan zal je versteld staan van wat je kunt bereiken. Samen met MF.

Functie eisen

 • Motivatie heeft om te leren en zich te ontwikkelen
 • Gevoel voor techniek
 • In staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Jij bent bovenal leergierig


Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via