Projectleider / Junior Projectleider

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdaging in de technische sector óf toe aan de volgende stap van jouw carriére? Dan is de functie van Projectleider iets voor jou!

Onze opdrachtgever uit Emmen heeft, door een extreme groei, een stoel vrij gekregen op de afdeling Projectmanagement. Deze plek is, naast toenemende drukte, ontstaan doordat de twee collega's van de afdeling zich ook bezig houden met organisatorische taken, waardoor ondersteuning en uitbreiding noodzakelijk zijn. Je rapporteert dan ook naar hen toe. In de functie van Projectleider is jouw primaire taak om de planning te bewaken en ervoor te zorgen dat ieder project volgens het contract opgeleverd wordt binnen de gestelde financiële, veiligheids- en tijdsmarges. Hierin zijn kwaliteit en levertijd de belangrijkste criteria. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je eens een dag niet wakker wordt op Nederlandse bodem, omdat je in het buitenland projecten aan het begeleiden bent. We snappen natuurlijk dat je na een aantal dagen ook weer lekker naar huis wilt dus dit zal ook geen wekelijkse kost zijn. Daarnaast biedt onze opdrachtgever jou een pakket goede arbeidsvoorwaarden, een club leuke collega's en kom je te werken voor een bedrijf dat haar steentje bijdraagt aan een duurzame toekomst!

De werkzaamheden van de Projectleider die wij zoeken bestaan onder meer uit:
- De coördinatie van alle fases van een project. Dit houdt in vanaf het moment dat de opdracht vanuit de Salesafdeling komt tot aan het einde van de garantieperiode;
- dagelijks contact met alle betrokken partijen, zowel in- als extern;
- het kritisch kijken naar de projecten en waar je verbetering of kansen voor optimalisatie ziet, ga je hiermee aan de slag.

Is bovenstaande functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel en wij reserveren de vrijgekomen stoel graag voor jou!
Functie eisen

- Je hebt een aantal jaren ervaring in een functie als Projectleider;
- Bij voorkeur beschik je over HBO werk- en denkniveau op het gebied van Werktuigbouwkunde (of gerelateerd);
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een organisator;
- Je beschikt over een goede dosis lef en durf;
- Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taak;
- Je bent fulltime beschikbaar en bent enthousiast om onze opdrachtgever verder te laten groeien.

Wat wij bieden:
- Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf;
- Een hecht team waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
- Een uitdagende functie binnen een international omgeving;
- Direct een contract bij onze opdrachtgever.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via